O chef Τίμος Ζαχαράτος φτιάχνει λαζάνια στο φούρνο με κιμά
Ο chef της εκπομπής «Πάμε Δανάη!», Τίμος Ζαχαράτος, μας ετοιμάζει ένα νόστιμο και εύκολο πιάτο.
Υλικά
1 συσκευασία KYKNOS PASSATA Ελαφρά συμπυκνωμένος χυμός τομάτας 7%
500 γρ. λαζάνια
500 γρ. κιμά μοσχαρίσιο
500 γρ. κιμά χοιρινό
1 κρεμμύδι
1 στικ σέλερι
200 ml ΄κόκκινο κρασί
500 ml ζωμό
1 σκ. Σκόρδο
Θυμάρι
Μπαχάρι
Ελαιόλαδο
120 γρ. βούτυρο
100 γρ. αλεύρι
1 λίτρο γάλα
Αλάτι
Πιπέρι
300 γρ. γραβιέρα
- Πέθανε ο ηθοποιός Κώστας Ματσακάς
- Ο πόλεμος πνίγει και τη βιομηχανία πετρελαίου στη Ρωσία
- Ο Χούμελς καρφώνει την Παρί με κεφαλιά και 1-0 η Ντόρτμουντ (Vid)
- Πόλεμος στη Γάζα: Ανοίγει ξανά από την Τετάρτη το πέρασμα Κερέμ Σαλόμ
- Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ: 81-72: Στο Final 4 το «τριφύλλι»
- Πέντε κίνδυνοι απειλούν τους παραγωγούς ελαιόλαδου