
Αρκάς – Πώς ορίζει την τραγωδία ο φανατικός αντιεμβολιαστής – Επική καλημέρα
Ο Αρκάς καταπιάνεται με το ζήτημα των ημερών και με τον δικό του, μοναδικό τρόπο, στέλνει μήνυμα σε όσους αρνούνται να κάνουν το εμβόλιο κατά του κοροναϊού.
Τι ορίζει ως τραγωδία ένας αντιεμβολιαστής;
Ο Αρκάς ανέλαβε να μας το εξηγήσει με την σημερινή του καλημέρα, με την οποία σατιρίζει τις πεποιθήσεις των αντιεμβολιαστών.
Ο καλλιτέχνης καταπιάνεται με το ζήτημα των ημερών και με τον δικό του, μοναδικό τρόπο, στέλνει μήνυμα σε όσους αρνούνται να κάνουν το εμβόλιο κατά του κοροναϊού.
«Τραγωδία είναι να είσαι φανατικός αντιεμβολιαστής και να έχεις γεννηθεί με αυτό το σημάδι στον μπράτσο» γράφει ο αντιεμβολιαστής του Αρκά, δείχνοντάς μας το σημάδι που παραπάμπει σε «τσίμπημα» εμβολίου.
Δείτε το σκίτσο:
- Γεραπετρίτης: «Εχει χαθεί η έννοια των σταθερών» σήμερα στη «διεθνή γεωπολιτική αρένα»
- ΚΚΕ: Μηνύματα από το Κόμμα Τουντέχ του Ιράν, τα ΚΚ Ισραήλ και Τουρκίας, σε μεγάλη συγκέντρωση στο ΣΕΦ
- Γάζα: Σκοτώθηκε συμβασιούχος του ΠΟΥ – Αναστέλλει τις διακομιδές του στην Αίγυπτο ο Οργανισμός
- Στενά του Ορμούζ: Ψηφοφορία στο ΣΑ του ΟΗΕ σε σχέδιο απόφασης για τη ναυσιπλοΐα
- Ρωσία: Τουλάχιστον 5 νεκροί και χιλιάδες εκτοπισμένοι εξαιτίας πλημμυρών και κατολισθήσεων στο Νταγκεστάν
- Ιράν: Σε «αδιέξοδο» βρίσκεται ο «ανισσόροπος» Τραμπ – «Καμία επίπτωση» από τις «ανυπόστατες απειλές του»

