Νιουκάστλ – To πρώτο sold out μετά την αλλαγή ιδιοκτησίας
Μεγάλο ενθουσιασμό στις τάξεις των φιλάθλων της Νιουκάστλ έφερε η αλλαγή ιδιοκτησίας, καθώς εξαντλήθηκαν όλα τα εισιτήρια για το παιχνίδι με την Τότεναμ.
Από το απόγευμα της Πέμπτης η Νιουκάστλ πέρασε σε μια νέα εποχή μετά την πώληση της στους Σαουδάραβες.
Οι Σαουδάραβες κατέβαλαν το ποσό των 350 εκατομμυρίων ευρώ και αγόρασαν τις μετοχές από τον Μάρκ Άσλεϊ, ο οποίος τις είχε στην κατοχή του για 14 χρόνια.
Η αλλαγή ιδιοκτησιακού καθεστώτος στην Νιουκάστλ είχε σαν συνέπεια να υπάρξει sold out, για το προσεχές εντός έδρας ματς με αντίπαλο την Τότεναμ, το οποίο είναι προγραμματισμένο για τις 17 Οκτωβρίου.
Η αλλαγή ιδιοκτησίας στην ομάδα έφερε ενθουσιασμό στις τάξεις των φιλάθλων, οι οποίοι εξάντλησαν όλα τα εισιτήρια για το εντός έδρας ματς με την Τότεναμ σε λιγότερο από 24 ώρες.
- Λάρισα: 55χρονος πέθανε ενώ χόρευε σε νυχτερινό κέντρο
- Gen Z και εργασία: Δεν είναι τεμπελιά, «μινιμαλισμός καριέρας» λέγεται – Τι είναι και γιατί έχει γίνει τάση
- LIVE: Καρδίτσα – Ολυμπιακός
- IRIS: Νέο πλαίσιο λειτουργίας – Τι αλλάζει από 15 Ιανουαρίου σε ημερήσια όρια
- Ποια κοινά συντηρητικά των τροφίμων μπορεί να αυξάνουν τον κίνδυνο διαβήτη
- Ανοιχτοί θερμαινόμενοι χώροι λόγω κακοκαιρίας στον δήμο Πειραιά

