
«Σε καραντίνα ο Τσιμίκας, αμφίβολος για Γουότφορντ»
Αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Κώστα Τσιμίκα στο παιχνίδι της Λίβερπουλ με τη Γουότφορντ (15/10), λόγω της παρουσίας του στη Γεωργία για το ματς της Εθνικής (9/10)
Όπως αναφέρει η «Liverpool Echo», ο Κώστας Τσιμίκας, αλλά και οι Σαντιό Μανέ, Άλισον και Φαμπίνιο θα χρειαστεί να τεθούν σε καραντίνα με την επιστροφή τους στην Αγγλία, κάτι το οποίο σημαίνει ότι θα χάσουν το προσεχές ματς της Λίβερπουλ με τη Γουότφορντ.
Ο Έλληνας μπακ βρίσκεται στην αποστολή της εθνικής για τα ματς των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου με Γεωργία (9/10) και Σουηδία (12/10). Η πρώτη όμως ανήκει στην κόκκινη λίστα της Μεγάλης Βρετανίας για τον κορωνοϊό, με αποτέλεσμα βάσει πρωτοκόλλου να απαιτείται υποχρεωτική καραντίνα.
Οι «ρεντς» κατέθεσαν αίτημα μεταφοράς της έναρξης του αγώνα από τις 14:30 ώρα Ελλάδος στις 21:45, προκειμένου να υπάρξει περισσότερος χρόνος για να προλάβουν όλοι οι παίκτες να είναι διαθέσιμοι. Ωστόσο, η Γουότφορντ το απέρριψε το αίτημα και σύμφωνα με την «Echo» ο Τσιμίκας και οι υπόλοιποι παίκτες είναι αμφίβολοι για το ματς με την ομάδα του Ρανιέρι.
- ΗΠΑ: 16χρονος βίασε και έπνιξε την 18χρονη θετή αδελφή του
- Η γη της ελιάς: Μυστικά και προδοσίες ανατρέπουν τις ισορροπίες
- Τότεναμ: Βουτιά στο κενό…
- «Αγροδιατροφική καταστροφή» – Οι αυξήσεις στα τρόφιμα λόγω Ορμούζ θα διαρκέσουν χρόνια, προειδοποιεί ο ΟΗΕ
- Επιστημονική παρέμβαση στο Δήμο Παγγαίου για την πρόληψη φυσικών κινδύνων
- Θάνατος Μαραντόνα: Ξεκινά ξανά η δίκη, ένα χρόνο μετά


