
Τεράστιο πλήγμα για τον Ζάκερμπεργκ – Πόσα χρήματα έχασε μέσα σε λίγες ώρες από την «κατάρρευση» του Facebook
Αριθμοί που... ζαλίζουν
Τεράστιο πρόβλημα φαίνεται πως έχει προκαλέσει στον Μαρκ Ζάκερμπεργκ, η «κατάρρευση» του Facebook για περισσότερες από τρεις ώρες τη Δευτέρα.
Σύμφωνα με το Bloomberg, ο ιδρυτής του Facebook, μέσα σε λίγες ώρες είδε την προσωπική του περιουσία να μειώνεται κατά σχεδόν… 7 δισ. δολάρια, ρίχνοντάς τον παράλληλα και στην κατάταξη με τους πλουσιότερους ανθρώπου του πλανήτη.
Το παγκόσμιο blackout οδήγησε τη μετοχή της εταιρεία σε selloff, σημειώνοντας απώλειες πάνω από 5% τη Δευτέρα, προσθέτοντας απώλειες σχεδόν 15% από τα μέσα Σεπτεμβρίου.
- Διαβάστε επίσης: Facebook: Γιατί αργεί η επαναφορά του – Δεν μπορούν να μπουν στο κτίριο να διορθώσουν το πρόβλημα
Η πτώση της μετοχής της Facebook τη Δευτέρα μείωσε την περιουσία του Ζούκερμπεργκ στα 120,9 δισεκατομμύρια δολάρια από 140 δισ., ρίχνοντάς τον κάτω από τον Μπίλ Γκέιτς, στην 5η θέση του παγκόσμιου δείκτη του Bloomberg.
Σύμφωνα πάντα με το Bloomberg, από τις 13 Σεπτεμβρίου η περιουσία του έχει μειωθεί κατά 19 δισ. δολάρια.
- Θεσσαλονίκη: Συνελήφθησαν δύο νεαροί που εκβίαζαν φίλο τους για χρήματα
- Ουγγαρία: Ο νέος πρωθυπουργός δεσμεύεται να αναστείλει τη λειτουργία των κρατικών ΜΜΕ
- K‑POP Demon Hunters: Το απόλυτο fan‑experience για μικρούς και μεγάλους
- Μυτιλήνη: Κλιμακώνουν οι κτηνοτρόφοι – Νέα κινητοποίηση την Πέμπτη
- Champions League: Μπάγερν – Ρεάλ και Άρσεναλ – Σπόρτινγκ για τα δύο τελευταία «εισιτήρια» των ημιτελικών
- Λέσβος: Στη ΜΕΘ με μικροβιακή μηνιγγίτιδα νοσηλεύεται 30χρονη στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης









