Άρης – Πρόστιμο σε παίκτες και τεχνικό τιμ
Έξαλλος ο Θόδωρος Καρυπίδης με την εμφάνιση της ομάδας του στη Νίκαια επέβαλε χρηματική ποινή στα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος
Η νέα άσχημη εμφάνιση του Άρη και το δεύτερο κατα σειρά αρνητικό αποτέλεσμα, προκάλεσε την έντονη αντίδραση του Θόδωρου Καρυπίδη.
Ο ισχυρός άντρας της ΠΑΕ ήταν ιδιαίτερα εκνευρισμός μετά την ήττα στην Νίκαια από τον Ιωνικό και αποφάσισε να επιβληθεί βαρύ χρηματικό πρόστιμο σε παίκτες και τεχνικό τιμ.
Ο Θόδωρος Καρυπίδης, άλλωστε, ξοδέψε πολλά χρήματα για να φέρει τους συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές στο Κλεάνθης Βικελίδης και σίγουρα μέχρι τώρα δεν βλέπει την επένδυση του να αποδίδει καρπούς.
Ο Άρης θα πρέπει να βρει τη λύση, καθώς τη Τετάρτη έχει μπροστά του ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό στο Κλεάνθης Βικελίδης. Μετά τα δύο συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα, μάλιστα, δεν υπάρχουν περιθώρια για απώλειες βαθμών.
- Super League: Μόνο για «εκλεκτούς» διαιτητές οι διπλοί ορισμοί
- Ο πρώην πρωθυπουργός της Νορβηγίας κατηγορούμενος για «σοβαρή διαφθορά» λόγω των δεσμών του με τον Έπσταϊν
- Dailypost: «Όταν ο Μάριος Ηλιόπουλος πανηγύριζε με την κούπα του Ολυμπιακού το 2012»
- Μιλένα Αποστολάκη: Στοχευμένη επιδίωξη της ΝΔ η απορρύθμιση των εργασιακών σχέσεων
- Πάτρα: Μεγάλη φωτιά σε διώροφη κατοικία στο Νέο Σούλι
- «Λάθος» η αποδέσμευση κονδυλίων 10 δισ. ευρώ προς την Ουγγαρία, λέει η γενική εισαγγελέας της ΕΕ


