Πήρε Παλάσιος ο Παναθηναϊκός
Ο Παλάσιος έρχεται για να φορέσει τη φανέλα του Παναθηναϊκού για τα επόμενα τρία χρόνια.
Ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού θα πρέπει να θεωρείται ο Σεμπάστιαν Παλάσιος, με τους πράσινους στις… καθυστερήσεις των μεταγραφών να ολοκληρώνουν ένα σημαντικό deal και να φέρνουν στην Ελλάδα τον Αργεντινό εξτρέμ. Μια μεταγραφή, η οποία θα φτάσει το 1.5 εκατ. ευρώ, με τον 29χρονο μεσοεπιθετικό να έρχεται άμεσα στην Αθήνα, για να ολοκληρώσει το τυπικό σκέλος της μετακίνησής του στο Τριφύλλι.
Ο Παναθηναϊκός, όπως είχατε διαβάσει στο «10», είχε φτάσει σε συμφωνία με την Ιντεπεντιέντε για το 50% των δικαιωμάτων του Σεμπάστιαν Παλάσιος και απέμενε να βρεθεί η χρυσή τομή ανάμεσα στην αργεντίνικη ομάδα και την Πατσούκα. Οι Αργεντινοί όφειλαν χρήματα στους Μεξικανούς και οι δύο ομάδες βρισκόντουσαν σε ανοιχτή γραμμή, προκειμένου να ολοκληρωθεί το deal και ο Παλάσιος να μετακομίσει στον Παναθηναϊκό.
Οι Πράσινοι είχαν κάνει όλα όσα έπρεπε και περίμεναν να τα βρουν η Ιντεπεντιέντε με την Πατσούκα, κάτι που συνέβη τελικά το βράδυ της Τρίτης, με την μεξικάνικη ομάδα μάλιστα να παίρνει τα περισσότερα από τα χρήματα που θα δώσει το Τριφύλλι για τον Παλάσιος.
Οι Μεξικανοί θα λάβουν περίπου 800.000 χιλιάδες ευρώ, με τα τελευταία γραφειοκρατικά ζητήματα να διευθετούνται το βράδυ της Τρίτης και ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός να λογίζεται πλέον ως ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού. Μια δύσκολη μεταγραφή, την οποία το Τριφύλλι κατάφερε να ολοκληρώσει.
Αυτό που απομένει για να ολοκληρωθεί και τυπικά η μεταγραφή του Παλάσιος στην ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς είναι η ανακοίνωση της απόκτησής του από το Τριφύλλι. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αργεντινός αναμένεται στην Αθήνα τις επόμενες ημέρες, πιθανότατα την Παρασκευή. Μια μεταγραφή την οποία ήθελε πολύ ο Γιοβάνοβιτς, με τον Παναθηναϊκό να ενισχύεται σημαντικά στο μεσοεπιθετικό κομμάτι, ενόψει του νέου πρωταθλήματος.
- Superleague 2: Αυτές είναι οι ενδεκάδες στο Καλαμάτα – Ολυμπιακός Β’
- Φανάρια ρύθμισης κυκλοφορίας: Πότε περνάμε με πορτοκαλί – Τι ορίζει ο νέος ΚΟΚ
- Φιντάν: «Η Τουρκία δεν πρόκειται να απαντήσει στο Ιράν – Απαιτείται σχέδιο τελικής έκβασης»
- Τουρισμός: «Φρένο» στις κρατήσεις – Η διάρκεια του πολέμου θα καθορίσει τη σεζόν
- Ανδρουλάκης: Καλώ κάθε πολίτη να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για την πολιτική αλλαγή, με κοινωνική Δικαιοσύνη και Κράτος Δικαίου
- ΣΥΡΙΖΑ: Ο Μητσοτάκης επικαλείται το «δικαίωμα στη σιωπή» σε υποκλοπές, ΟΠΕΚΕΠΕ, πόλεμο στη Μέση Ανατολή


