Στίβος – «Πέταξε» για τον τελικό του μήκους ο Μίλτος Τεντόγλου
Ο Μίλτος Τεντόγλου με ένα τρομερό πρώτο άλμα στα 8.22 πέρασε το όριο για τον τελικό του μήκους στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο
Ο Μίλτος Τεντόγλου προκρίθηκε με συνοπτικές διαδικασίες στον τελικό του μήκους στους Ολυμπιακούς Αγώνες, δείχνοντας πως είναι σε απίστευτη κατάσταση στο Τόκιο.
Ο έλληνας άλτης από το πρώτο του κιόλας άλμα στον προκριματικό έπιασε το όριο των 8.15 μέτρων και έκλεισε θέση για τον τελικό, όπου είναι ένα από τα φαβορί στο αγώνισμα για μετάλλιο.
Ο Τεντόγλου έκανε άλμα στα 8.22 και πλέον περιμένει να δει τους υπόλοιπους αθλητές που θα βρεθούν στον τελικό, με τον έλληνα πρωταθλητή να είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση και να κατέχει και την κορυφαία επίδοση στον κόσμο φέτος με 8.60 μέτρα.
Αξίζει να σημειωθεί πως ο τελικός του αγωνίσματος είναι προγραμματισμένος για τις 2 Αυγούστου στις 4:20 τα ξημερώματα ώρα Ελλάδας.
Δείτε το άλμα
- Νίκολιτς: «Η ΑΕΚ θα πρέπει να παίξει σαν να είναι 0-0 ή σαν να χάνει με 1-0»
- Νεαρός οδηγός έκανε σούζες με τη μηχανή και ανέβαζε βίντεο στα social media
- Η «Ιθάκη» του Αλ. Τσίπρα στην Αλεξανδρούπολη – Σκάνδαλο υποκλοπών, Μέση Ανατολή και εθνικά θέματα στην πρώτη γραμμή
- Φάμελλος: Όχι στις διορίες για συνεργασίες, ναι στον Τσίπρα
- Συνέδριο ΠΑΣΟΚ: Ο Φαραντούρης θα συμμετάσχει στα τραπέζια διαλόγου
- LIVE: Παναθηναϊκός – Βαλεφόλια




