
Η διπλή «μάχη» του Τσιτσιπά
Δύο αγώνες αναμένεται να δώσει αύριο Τετάρτη ο Στέφανος Τσιτσιπάς, καθώς έχει ματς τόσο στο μονό, όσο και στο διπλό με τη Μαρία Σάκαρη.
Διπλή αποστολή θα έχει αύριο Τετάρτη 28 Ιουλίου ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Αρχικά θα παίξει κόντρα στον Ούγκο Ουμπέρ από τη Γαλλία, νούμερο 28 στην παγκόσμια κατάταξη, γύρω στις 7 το πρωί στο Court 2 και αργότερα θα ενώσει τις δυνάμεις του με τη Μαρία Σάκκαρη στο διπλό, ενάντια στους Φέλιξ Οζέρ Αλιασίμ και Γκάμπι Νταμπρόφσκι από τον Καναδά.
Θα είναι μαι γεμάτη μέρα η αυριανή, στους άνδρες παίζουν και οι Φονίνι-Μενβέντεφ, Τζόκοβιτς-Νταβίντοβιτς, Νισικόρι-Ιβάσκα, Ζβέρεφ-Μπασιλασβίλι, Σαρντί-Μπρόντι, Σβάρτσμαν-Χατσάνοφ. Στις γυναίκες τα ζευγάρια είναι Παβλιουτσένκοβα-Μπέντσιτς, Τζόρτζι-Σβιτολίνα, Μπαντόσα-Βοντρούσοβα, Ριμπάκινα-Μουγουρούθα.
Διπλή αποστολή έχουν και οι Τζόκοβιτς, Καρένιο, Μπαντόσα, Μπέντσιτς, Παβλιουτσένκοβα, Μπάρτι (δύο διπλά), ενώ οι Μάρεϊ/Σάλσμπουρι παίζουν με Τσίλιτς/Ντόντιγκ για μια θέση στην τετράδα.
- Γεραπετρίτης: «Εχει χαθεί η έννοια των σταθερών» σήμερα στη «διεθνή γεωπολιτική αρένα»
- ΚΚΕ: Μηνύματα από το Κόμμα Τουντέχ του Ιράν, τα ΚΚ Ισραήλ και Τουρκίας, σε μεγάλη συγκέντρωση στο ΣΕΦ
- Γάζα: Σκοτώθηκε συμβασιούχος του ΠΟΥ – Αναστέλλει τις διακομιδές του στην Αίγυπτο ο Οργανισμός
- Στενά του Ορμούζ: Ψηφοφορία στο ΣΑ του ΟΗΕ σε σχέδιο απόφασης για τη ναυσιπλοΐα
- Ρωσία: Τουλάχιστον 5 νεκροί και χιλιάδες εκτοπισμένοι εξαιτίας πλημμυρών και κατολισθήσεων στο Νταγκεστάν
- Ιράν: Σε «αδιέξοδο» βρίσκεται ο «ανισσόροπος» Τραμπ – «Καμία επίπτωση» από τις «ανυπόστατες απειλές του»

