
Ρωσία: «Μπλόκο» στην ιστοσελίδα του Ναβάλνι και σε 48 ακόμα σάιτ
Η ρυθμιστική Αρχή για το διαδίκτυο στη Ρωσία μπλόκαρε την ιστοσελίδα του επικριτή του Βλαντίμιρ Πούτιν λίγες εβδομάδες πριν από τις εκλογές του Σεπτεμβρίου.
Εξελίξεις υπάρχουν στη Ρωσία σε σχέση με την αντιπολίτευση στον Βλαντίμιρ Πούτιν. Ο αρμόδιος ρωσικός ρυθμιστικός φορέας του Διαδικτύου Roskomnadzor μπλόκαρε την ιστοσελίδα του φυλακισμένου επικριτή του Κρεμλίνου Αλεξέι Ναβάλνι, navalny.com, καθώς και 48 ιστοσελίδες προσώπων και οργανισμών που συνδέονται με αυτόν, όπως σήμερα ανακοίνωσε η ομάδα του.
Η κίνηση έρχεται μερικές εβδομάδες πριν από τις βουλευτικές εκλογές του Σεπτεμβρίου και μετά από απόφαση δικαστηρίου τον Ιούνιο που ενέκρινε το αίτημα των εισαγγελικών αρχών να χαρακτηρισθούν «εξτρεμιστικοί» οργανισμοί που συνδέονται με τον Ναβάλνι, μια κίνηση που ουσιαστικά τους θέτει εκτός νόμου.
Αναμένεται απάντηση από τον Ναβάλνι
Ο στενός σύμμαχος του Ναβάλνι, ο Λεονίντ Βολκόφ, ανέφερε στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης Telegram ότι η ομάδα του Ναβάλνι σύντομα θα εξηγήσει πώς σχεδιάζει να παρακάμψει το εμπόδιο αυτό.
- Νέα μελέτη: Η έκθεση στην ατμοσφαιρική ρύπανση κατά την κύηση συνδέεται με μειωμένη ανάπτυξη των μωρών
- Νέο περιστατικό με μετανάστες στα νότια της Κρήτης- Διασώθηκαν 43 άτομα
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (29/4): Δράση με Ατλέτικο – Άρσεναλ στο Mega και τον τελικό του ΠΑΟΚ στο Eurocup
- Μέχρι αύριο Πέμπτη θα παραμείνει ανοιχτή η πλατφόρμα για το Fuel Pass
- Το αποτύπωμα του BRIGHT GROUP στους Δελφούς: Η σύγκλιση στρατηγικής και τεχνολογίας ως απάντηση στις προκλήσεις του Μέλλοντος
- Το βλέμμα φόβου της Μελάνια Τραμπ – H πρώτη φορά που η Αμερική την βλέπει να εκφράζει συναισθήματα

