Τζέισον Κιντ: Νιώθω δέος για τον Γιάννη – Τυχερός που ήμουν στη ζωή του
Ο Τζέισον Κιντ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, με τον οποίον είχε συνεργαστεί στους Μιλγουόκι Μπακς
Ο Τζέισον Κιντ, που ήταν προπονητής του Γιάννη Αντετοκούνμπο στους Μιλγουόκι Μπακς από το 2014 μέχρι το 2018, εξέφρασε την αγάπη και το θαυμασμό του για τον Greak Freak μιλώντας στο ESPN.
«Νιώθω δέος για τον Γιάννη και το ταξίδι που έκανε έως εδώ. Δούλεψε πολύ σκληρά και το παιχνίδι του έχει εξελιχθεί. Είναι ένας σπουδαίος άνθρωπος, εντός κι εκτός παρκέ. Ήμουν τυχερός που ήμουν στη ζωή του κι ελπίζω να του έδωσα κάποιες βάσεις.
Του έλεγα να μη σουτάρει (γέλια), αλλά να πηγαίνει προς το καλάθι για να σκοράρει ή να κερδίζει φάουλ. Έχει τρομερή συγκέντρωση, δουλεύει όσο κανένας και χαίρομαι τόσο πολύ για εκείνον, την πόλη του Μιλγουόκι, τον ιδιοκτήτη Μαρκ Λάσρι, αλλά και τον Κρις Μίντλετον. Τα όνειρα τελικά γίνονται πραγματικότητα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο τεχνικός των Μάβερικς.
- Από «ζόμπι» σε γίγαντα της AI – Πώς η SK Hynix έγινε ο κρυφός σύμμαχος της Nvidia
- Στην ΑΕΚ μέχρι το 2027 ο Πέτρος Μάνταλος
- «Οι ΗΠΑ είναι απολύτως προσηλωμένες στο ΝΑΤΟ» – «Δεν ανησυχώ για τις διαφωνίες» λέει ο Μαρκ Ρούτε
- Το Spotify τριπλασιάζει τα κέρδη του μετά την αύξηση των τιμών
- Βουτιά υπό το βάρος της τεχνητής νοημοσύνης στη Wall Street
- Οι ΗΠΑ αντιμέτωπες με καταστροφική περιβαλλοντική μόλυνση εξαιτίας ανάκλησης – δώρο στους ρυπαντές

