Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Ανυπομονώ να γυρίσω στην Ελλάδα και να πάω στα Σεπόλια» (vid)

Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Ανυπομονώ να γυρίσω στην Ελλάδα και να πάω στα Σεπόλια» (vid)

Δεν κρατιέται ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και ανυπομονεί να γυρίσει στην Ελλάδα και στα Σεπόλια για να πανηγυρίσει με τους δικούς του ανθρώπους το πρωτάθλημα

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κατέκτησε τον τίτλο του NBA με τους Μιλγουόκι Μπας και αναδείχθηκε MVP των τελικών, κάνοντας περήφανη όλη την Ελλάδα.

Λίγες ώρες μετά τον θρίαμβο του με τους Μπακς, ο Greek Freak μίλησε στην Cosmote TV για την τρομερή επιτυχία του, τονίζοντας πως ανυπομονεί να γυρίσει στην Ελλάδα και να πάει να δει τους φίλους του στα Σεπόλια.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το πώς αισθάνεται: «Είμαι χαρούμενος, είναι απίστευτο συναίσθημα. Τώρα είμαι με την οικογένειά μου, προσπαθώ να γελάσω, να διασκεδάσω. Θα μου πάρει αρκετό καιρό μέχρι να το συνειδητοποιήσω. Ανυπομονώ να γυρίσω στην Ελλάδα, να πάω στα Σεπόλια, στου Ζωγράφου, να δω τους φίλους μου, τους προπονητές μου».

Για τον τραυματισμό του: «Πονάω λιγάκι. Το να έχεις λίγο πόνο, μπροστά στο να παίζεις στους τελικούς δεν είναι τίποτα, δεν νιώθεις τον πόνο. Βγαίνεις, το διασκεδάζεις, βλέπεις τους φιλάθλους και ξεχνάς τον πόνο. Είμαι καλά, τώρα έχω χρόνο να κάτσω, να ηρεμήσω και να γίνω πάλι 100%».

Για το αν θα ήταν καλύτερος χωρίς τον τραυματισμό: «Δεν ξέρω, μπορεί να μην ισχύει αυτό. Κάποιες φορές όταν είσαι τραυματίας παίζεις με τον σωστό ρυθμό. Οι κινήσεις είναι μετρημένες, δεν βιάζεσαι».

Για την προσπάθεια που κάνει: «Δεν είμαι τέλειος. Μπήκα στα social media μετά από καιρό και βλέπω ότι προσπαθούν να με κάνουν λες και είμαι τέλειος. Δεν είμαι τέλειος, κάνω λάθη. Μαθαίνω κάθε μέρα, προσπαθώ. Άμα δουλέψεις και πιστέψεις στον εαυτό σου μπορείς να πετύχεις πράγματα που κανείς δεν περιμένει. Συνέχισε να πιστεύεις στον εαυτό σου. Άμα βάλεις δουλειά θα γίνεις καλός σ’ αυτό που κάνεις».

Για τη νοοτροπία του: «Άμα δεν είχα αυτή τη νοοτροπία, πιστεύω δεν θα καθόμουν εδώ σήμερα. Ότι έχει γίνει ανήκει στο παρελθόν και ότι είναι στο μέλλον κανείς δεν μπορεί να το προβλέψει».

Sports in

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη Νιόν για τον ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, μια μέρα μετά το έπος της Πόλης βρίσκεται και στη Νιόν για να παρακολουθήσει τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 με τη Ναντ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024