Παναθηναϊκός: Προχωρά για στόπερ ενεργοποιώντας το plan B
Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει τις επαφές με τον κεντρικό αμυντικό που θέλει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς
Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στην Ολλανδία και προετοιμάζεται για τη νέα σεζόν, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να προσπαθεί να βελτιώσει την αμυντική λειτουργία των Πρασίνων.
Ο σέρβος τεχνικός έχει διακρίνει πρόβλημα στα μετόπισθεν για το Τριφύλλι, ενώ, εκτός από την απόκτηση του Πέρεθ, θέλει ακόμη έναν κεντρικό αμυντικό, και γι’ αυτόν το λόγο βρίσκεται σε επαφές ήδη με υποψήφιο μεταγραφικό στόχο.
Με στόχο τα επόμενα 24ωρα να έλθει ο «εκλεκτός» για τη θέση του στόπερ, συνεχίζονται οι συζητήσεις του Παναθηναϊκού.
Από τη στιγμή που δεν είχε θετική κατάληξη το θέμα του πρώτου κεντρικού αμυντικού που είχε ξεχωρίσει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, οι ιθύνοντες του συλλόγου ενεργοποίησαν το plan B, και όπως όλα δείχνουν θα ολοκληρωθεί η απόκτησή του σύντομα για τους Πράσινους.
- Μόνο η Μόσχα μπορεί να βοηθήσει στα Στενά
- Η τιμή του Brent ακόμη και στα 119 δολάρια ανά βαρέλι πριν υποχωρήσει – Κλονίζονται οι αγορές παγκοσμίως
- Ο Όρμπαν «μπλόκαρε» ξανά το δάνειο των 90 δισ. για την Ουκρανία – «Θα βρούμε τρόπο», λέει η φον ντερ Λάιεν
- «X»: Το νέο κουμπί που έρχεται δεν είναι και τόσο… νέο
- Μητσοτάκης: Εξαιρετικά θετικό ότι ενεργοποιήθηκε η ρήτρα αμυντικής συνδρομής όταν η Κύπρος δέχθηκε επίθεση
- Ρωσία: Νέα έκκληση για τερματισμό των εχθροπραξιών στον Περσικό Κόλπο

