
Παναθηναϊκός: Προχωρά για στόπερ ενεργοποιώντας το plan B
Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει τις επαφές με τον κεντρικό αμυντικό που θέλει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς
Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στην Ολλανδία και προετοιμάζεται για τη νέα σεζόν, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να προσπαθεί να βελτιώσει την αμυντική λειτουργία των Πρασίνων.
Ο σέρβος τεχνικός έχει διακρίνει πρόβλημα στα μετόπισθεν για το Τριφύλλι, ενώ, εκτός από την απόκτηση του Πέρεθ, θέλει ακόμη έναν κεντρικό αμυντικό, και γι’ αυτόν το λόγο βρίσκεται σε επαφές ήδη με υποψήφιο μεταγραφικό στόχο.
Με στόχο τα επόμενα 24ωρα να έλθει ο «εκλεκτός» για τη θέση του στόπερ, συνεχίζονται οι συζητήσεις του Παναθηναϊκού.
Από τη στιγμή που δεν είχε θετική κατάληξη το θέμα του πρώτου κεντρικού αμυντικού που είχε ξεχωρίσει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, οι ιθύνοντες του συλλόγου ενεργοποίησαν το plan B, και όπως όλα δείχνουν θα ολοκληρωθεί η απόκτησή του σύντομα για τους Πράσινους.
- Συρμός του τραμ συγκρούστηκε με βαν στον Άλιμο
- Καρέτσας και Τζόλης μεταξύ των ακριβότερων παικτών σε Ολλανδία και Βέλγιο
- Χανιά: Απολογείται αύριο ο καθηγητής μουσικής που κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση 14χρονης
- Ο Ίαν ΜακΚέλεν «ερωτεύτηκε» τον Τζόνι Ντεπ στο πλατό
- Euroleague και NBA εξετάζουν το ενδεχόμενο κοινής λίγκας
- Στην Κόκκινη Λίστα ο εμβληματικός αυτοκρατορικός πιγκουίνος της Ανταρκτικής


