Πλήγμα για την Ουκρανία: Σημαντική απώλεια λίγο πριν την μάχη των «8»
Χωρίς τον Μπεσέντιν θα πρέπει να πορευτεί η Ουκρανία στο Euro από εδώ και στο εξής
Το σκληρό μαρκάρισμα του Μάρκους Ντάνιελσον πάνω στον Αρτέμ Μπεσέντιν καθόρισε σε μεγάλο βαθμό την έκβαση του νοκ-άουτ αγώνα του EURO 2020 ανάμεσα στη Σουηδία και την Ουκρανία, καθώς η συνεπακόλουθη αποβολή του Σουηδού αμυντικού, άφησε την ομάδα του με δέκα παίκτες στο μεγαλύτερο μέρος της παράτασης.
Παράλληλα, όμως, σήμανε το τέλος της παρουσίας του Ουκρανού επιθετικού στη διοργάνωση, καθώς ο τραυματισμός του στο γόνατο είναι αρκετά σοβαρός.
Όπως εξήγησε ο συνεργάτης του Αντρέι Σεβτσένκο, Ολεξάντρ Σοβκόβσκι, ο Μπεσέντιν θα επιστρέψει στο Κίεβο και θα υποβληθεί σε περαιτέρω εξετάσεις, προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς που έχει υποστεί στο γόνατο.
Ο Μπεσέντιν μπήκε αλλαγή στο ξεκίνημα της παράτασης του χθεσινού (29/6) αγώνα στη Γλασκώβη, αντί του Γιάρεμτσουκ, αλλά στο 98΄ δέχθηκε το σκληρό μαρκάρισμα του Ντάνιελσον και αποχώρησε υποβασταζόμενος.
Η Σουηδία έμεινε με δέκα και στο φινάλε του έξτρα ημιώρου οι Ουκρανοί με γκολ του Ντόβμπικ πήραν τη νίκη με 2-1 και προκρίθηκαν για πρώτη φορά στην ιστορία τους στα προημιτελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.
- Εξελίξεις στην υπόθεση του μικρού Παναγιωτάκη – «Είπα αυτά που μου είχαν υποδείξει…» λέει η Ειρήνη Μουρτζούκου
- Στην Κομισιόν έφτασαν τα ερωτήματα για τον Γιάννη Αλαφούζο, τις Okeanis Eco Tankers και Kyklades Maritime και τον «σκιώδη στόλο» που σπάει τις κυρώσεις σε βάρος της Ρωσίας
- Φοινικούντα: Η απολογία του ανιψιού για το διπλό έγκλημα στο κάμπινγκ – Το ChatGTP και η συνάντηση στο καζίνο
- Καμπανάκι από τον Επίτροπο Άμυνας της ΕΕ: Η Ευρώπη χρειάζεται τώρα έναν κοινό στρατό
- Έλενα Παπαρίζου για Μαρινέλλα: Μου τραγουδούσε στο τραπέζι ένα απλό μεσημέρι Κυριακής και τα δάκρυά μου έτρεχαν ποτάμι
- Αστυνομική επιχείρηση σε οικισμούς στον Ασπρόπυργο μετά τον τραυματισμό αστυνομικού σε επίθεση με πέτρες

