Γενέθλια για τη Δάφνη Μητσοτάκη – Οι ευχές από τους γονείς της για την ενηλικίωσή της
Η μικρή κόρη του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Μαρέβας Γκραμπόβσκι έγινε 18 ετών.
Τα γενέθλιά της έχει σήμερα, Τρίτη 29 Ιουνίου, η μικρή κόρη του Κυριάκου και της Μαρέβας Μητσοτάκη. Η Δάφνη Μητσοτάκη έκλεισε τα 18 και ενηλικιώθηκε επίσημα!
Ο πρωθυπουργός της ευχήθηκε με μια τρυφερή κοινή τους φωτογραφία στο Instagram.
«Και από σήμερα όλα μας τα παιδιά είναι ενήλικα! Happy 18th birthday Δαφνούλι μου!», έγραψε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός.
Ανάρτηση έκανε και η μαμά της Δάφνης Μητσοτάκη, η Μαρέβα Γκρμαπόβσκι. «Χρόνια πολλά Φνουλακι μου! Σ’αγαπώ πολύ! Happy birthday from your number 1 admirer love you to moon and back #happybirthday» έγραψε συγκεκριμένα στο Instagram η σύζυγος του Έλληνα πρωθυπουργού.
Γιόρτασε τα γενέθλιά της στη συναυλία της Άννας Βίσση
Η Δάφνη Μητσοτάκη, μάλιστα γιόρτασε προκαταβολικά τα γενέθλιά της με την παρέα της, το βράδυ της Δευτέρας. Μαζί με φίλους και φίλες της βρέθηκε στο θέατρο Άλσος και απόλαυσε τη συναυλία της Άννας Βίσση.
Χαλαρή και χαμογελαστή η κόρη του πρωθυπουργού έδειχνε να διασκεδάζει πολύ, ενώ τα γενέθλιά της δεν πέρασαν ασχολίαστα και από την Άννα Βίσση που της τραγούδησε από τη σκηνή για να της ευχηθεί για τη σημερινή ξεχωριστή μέρα της ενηλικίωσής της.
- Ελλάδα – Γεωργία 20-6: Επιβλητικοί στην πρεμιέρα τους στο Ευρωπαϊκό οι Άνδρες (vid)
- Τι σημαίνει στην πράξη η συμφωνία Βρετανίας – Γαλλίας για αποστολή στρατευμάτων στην Ουκρανία;
- Άρης: «Στεφάν Λανουά έχουμε κουραστεί πια με τα «εργαλεία» που φέρνεις. Εσύ δεν κουράστηκες;»
- Ιράν: Κάλεσμα Πεζεσκιάν για συγκεντρώσεις σε όλη τη χώρα – «Εθνική πορεία αντίστασης»
- Θεσσαλονίκη: Φωτιά σε μονοκατοικία ηλικιωμένης στο Σοχό – Κάηκε ολοσχερώς
- Πήρε το Super Cup η Μπάρτσα, 3-2 τη Ρεάλ με υπογραφή Ραφίνια



