Μονή Πετράκη: «Αποτρόπαια πράξη η επίθεση με βιτριόλι» – Τι αναφέρει η Νίκη Κεραμέως
Η υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Νίκη Κεραμέως, με ανάρτησή της στο Twitter ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση στους Μητροπολίτες και εξέφρασε τον αποτροπιασμό της για την επίθεση
Η επίθεση με βιτριόλι κατά Μητροπολιτών και άλλων συμπολιτών μας συνιστά αποτρόπαια πράξη. Εύχομαι ταχεία ανάρρωση και καλή επάνοδο στα καθήκοντά τους», είναι το μήνυμα της Νίκης Κεραμέως για την επίθεση κατά Μητροπολιτών στη Μονή Πετράκη.
Η επίθεση με βιτριόλι κατά Μητροπολιτών και άλλων συμπολιτών μας συνιστά αποτρόπαια πράξη. Εύχομαι ταχεία ανάρρωση και καλή επάνοδο στα καθήκοντά τους.
— Niki Kerameus (@nkerameus) June 23, 2021
Εκτός από την υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων, τη συμπαράστασή τους στους ιεράρχες εξέφρασαν τόσο ο πρωθυπουργός όσο και η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ενώ ο Βασίλης Κικίλιας βρέθηκε δίπλα στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο στο Λαϊκό Νοσοκομείο.
- Παραιτήθηκε ο διευθυντής του Εθνικού Κέντρου Αντιτρομοκρατίας των ΗΠΑ – «Το Ιράν δεν αποτελούσε απειλή»
- Ολυμπιακός και Κερατσίνι τίμησαν τη μνήμη του Μιλτιάδη Μαρινάκη (pic, vid)
- Μια μαρτυρία από τη Γάζα: «Η βία δεν σταμάτησε ποτέ, η κατάσταση είναι απάνθρωπη»
- Τι είπε ο Βιλντόσα για τον φετινό Ολυμπιακό και τι παραδέχθηκε για τον Αταμάν
- Καιρός: Επιδείνωση προβλέπεται μέχρι το Σάββατο – Βροχές και πτώση της θερμοκρασίας
- Νέο μακάβριο εύρημα στη Χαλκιδική: Ανθρώπινο κρανίο και οστά βρέθηκαν σε τεχνητή λίμνη ξενοδοχείου

