Δείτε live τις ανακοινώσεις για αντικειμενικές αξίες και ΕΝΦΙΑ
Ανατροπές στο χάρτη των αντικειμενικών αξιών ακινήτων ανακοινώνει αυτή την ώρα η ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών με τον Χρήστο Σταϊκούρα να δίνει το στίγμα των σχεδιασμών της κυβέρνησης αναφορικά με τον ΕΝΦΙΑ του 2022
Ανατροπές στο χάρτη των αντικειμενικών αξιών ακινήτων ανακοινώνει αυτή την ώρα η ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών με τον Χρήστο Σταϊκούρα να δίνει το στίγμα των σχεδιασμών της κυβέρνησης αναφορικά με τον ΕΝΦΙΑ του 2022.
Οι 13.808 νέες τιμές ζώνης που θα αποκτήσουν τα ακίνητα σε όλη τη χώρα θα ενεργοποιηθούν από την 1η Ιανουαρίου 2022 για τον υπολογισμό του ΕΝΦΙΑ, των φόρων στις μεταβιβάσεις ακινήτων (αγοραπωλησίες, γονικές παροχές, δωρεές και κληρονομιές) και όλους τους φόρους που βαρύνουν σήμερα τα ακίνητα.
Αυτό σημαίνει ότι οι φορολογούμενοι έχουν χρόνο στη διάθεσή τους για να αποφασίσουν αν τους συμφέρει να προχωρήσουν μέχρι το τέλος τους έτους στην απόκτηση ή μεταβίβαση κάποιου ακινήτου.
Δείτε live τις ανακοινώσεις
- LIVE: Νότιγχαμ Φόρεστ – Γουλβς
- Το «Αλ Τσαντίρι Νιούζ» είναι ξανά εδώ! Με χορό και… Ferto ο Λάκης Λαζόπουλος μάς καλωσόρισε στην πρώτη εκπομπή του 2026!
- «Δύο άτομα με άρπαξαν από πίσω» – H σωματική επίθεση στην αρραβωνιαστικιά του Μικ Τζάγκερ
- Νίκησε το Περιστέρι Betsson (85-87), ηττήθηκε ο ΠΑΟΚ (87-88) και στους «8» του Europe Cup θα έχουμε «εμφύλιο»!
- Ευρωομόλογα: Ο Μακρόν δείχνει τον δρόμο – Η Bundesbank το σκέφτεται, η Ιταλία υπαναχωρεί
- Πού στην Ευρώπη ασφαλίζουν την περιουσία τους έναντι κλιματικών καταστροφών;





