
Μαζεύει τις βαλίτσες του ο Ποκετίνο, ζήτησε να φύγει από την Παρί
Μακριά από την Παρί Σεν Ζερμέν φαίνεται να είναι το μέλλον του Μαουρίσιο Ποκετίνο, καθώς φέρεται να ζήτησε να φύγει από τη γαλλική ομάδα.
Το μέλλον του Μαουρίσιο Ποκετίνο φαίνεται πως δεν θα είναι στο Παρίσι, σύμφωνα με δημοσιεύματα του διεθνή Τύπου.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσίευμα της «Liberation», το κλίμα είναι πολύ βαρύ για τον Αργεντινό τεχνικό μετά την απώλεια του πρωταθλήματος και ο ίδιος ζήτησε από τους ανθρώπους της ομάδας να αποχωρήσει, «σπάζοντας» το συμβόλαιο που έχει μέχρι το 2022.
Μάλιστα, όπως φαίνεται η επιθυμία του 49χρονου προπονητή κατά πάσα πιθανότητα θα γίνει πραγματικότητα, διότι και οι ιθύνοντες των Παριζιάνων κάνουν ανάλογες σκέψεις.
Από εκεί και πέρα, ο Μαουρίσιο Ποκετίνο δείχνει να θέλει να επιστρέψει στην Τότεναμ και τα αισθήματα μοιάζουν να είναι αμοιβαία.
- Τότεναμ – Μπράιτον 2-2: Σοκ στο 90+5′ για τους Πετεινούς – 15 ματς χωρίς νίκη
- Ακινητοποιήθηκε τρένο στη γραμμή Θεσσαλονίκη – Έδεσσα λόγω πτώσης δέντρου
- LIVE: Τσέλσι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
- Ηρακλής – ΠΑΟΚ 72-76: «Δικέφαλος» για 3η θέση με κορυφαίο και πάλι τον Ταϊρί (vid)
- Καλά ακούσατε, υπάρχει περίπτωση να επιστρέψουν οι «Ξανθιές Γκόμενοι»
- Ο πόλεμος στο Ιράν αποκάλυψε το αδύναμο σημείο του Τραμπ: την οικονομία


