Μαζεύει τις βαλίτσες του ο Ποκετίνο, ζήτησε να φύγει από την Παρί
Μακριά από την Παρί Σεν Ζερμέν φαίνεται να είναι το μέλλον του Μαουρίσιο Ποκετίνο, καθώς φέρεται να ζήτησε να φύγει από τη γαλλική ομάδα.
Το μέλλον του Μαουρίσιο Ποκετίνο φαίνεται πως δεν θα είναι στο Παρίσι, σύμφωνα με δημοσιεύματα του διεθνή Τύπου.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσίευμα της «Liberation», το κλίμα είναι πολύ βαρύ για τον Αργεντινό τεχνικό μετά την απώλεια του πρωταθλήματος και ο ίδιος ζήτησε από τους ανθρώπους της ομάδας να αποχωρήσει, «σπάζοντας» το συμβόλαιο που έχει μέχρι το 2022.
Μάλιστα, όπως φαίνεται η επιθυμία του 49χρονου προπονητή κατά πάσα πιθανότητα θα γίνει πραγματικότητα, διότι και οι ιθύνοντες των Παριζιάνων κάνουν ανάλογες σκέψεις.
Από εκεί και πέρα, ο Μαουρίσιο Ποκετίνο δείχνει να θέλει να επιστρέψει στην Τότεναμ και τα αισθήματα μοιάζουν να είναι αμοιβαία.
- Καζακστάν: Εγκρίθηκε σε δημοψήφισμα το νέο, αμφιλεγόμενο Σύνταγμα της χώρας
- Ο Τραμπ ζητά βοήθεια από την Κίνα και πιέζει το ΝΑΤΟ να συμμετάσχει στο άνοιγμα του Ορμούζ
- Η κυβέρνηση του Ιράν ανακοίνωσε αύξηση 60% στον κατώτατο μισθό
- Γαλλία: Στον δεύτερο γύρο θα κριθεί η έκβαση των δημοτικών εκλογών στις μεγάλες πόλεις
- Ιράν: Δεν θα συμμετέχει η Γερμανία σε επιχείρηση στα Στενά του Ορμούζ, ξεκαθαρίζει ο Βάντεφουλ
- Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: Νομιμοποιούνται υπόγεια… με θέα


