Έπειτα από δύο χρόνια, ο Μάσιμο Αλέγκρι πραγματοποίησε την επιστροφή του στον πάγκο της Γιουβέντους.
Σύμφωνα με τον έγκυρο ρεπόρτερ Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο Ιταλός τεχνικός έχει υπογράψει ήδη συμβόλαιο μέχρι το 2025 με τους «μπιανκονέρι», με τις ετήσιες απολαβές να ανέρχονται στα 9 εκατομμύρια ευρώ.
Ο 53χρονος προπονητής βρισκόταν και στη λίστα της Ρεάλ Μαδρίτης και μάλιστα ψηλά για να διαδεχθεί τον Ζινεντίν Ζιντάν, όμως αποφάσισε να μην περιμένει τους «μερένχες» και να γυρίσει στο Τορίνο.
Ο Αλέγκρι υπήρξε προπονητής της «Γηραιάς Κυρίας» από το 2014 μέχρι το 2019, οδηγώντας την σε κατακτήσεις πέντε πρωταθλημάτων, τεσσάρων Κυπέλλων, δύο Σούπερ Καπ αλλά και δύο Champions League.
Η επίσημη ανακοίνωση της έναρξης της νέας συνεργασίας των δύο πλευρών αναμένεται μέσα στις επόμενες ώρες.
Massimiliano Allegri has signed his contract until June 2025 as new Juventus manager, done and completed. Salary around €9m net per season. He’s back after he decided not to wait for Real Madrid – official statement in the next hours, here we go confirmed. ⚪️⚫️ #Juventus
Το έργο «Κολυμπώντας στον αέρα» -που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, και θα παρουσιαστεί από τις 12 Μαρτίου στο Θέατρο 104.
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός λίγο μετά το τέλος της αναμέτρησης με τη Λεβερκούζεν ευχαρίστησε από καρδιάς τους οπαδούς της ομάδας για τη στήριξη που παρείχαν σε όλη τη διάρκεια της σεζόν στο Champions League.
Ο Ντάνι Γκαρθία μίλησε για τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού από τη Λεβερκούζεν και στάθηκε στο γεγονός ότι η ομάδα του δεν κατάφερε να βρει ένα γκολ για να μπει στην πρόκριση.