
Προσφεύγει στο ΑΣΕΑΔ για τη Χατζηνικολάου ο Ολυμπιακός
Ο Ολυμπιακός προσφεύγει και στο ΑΣΕΑΔ για την αντικανονική συμμετοχή της Όλγας Χατζηνικολάου μετά τις ενστάσεις στα τρία ματς με τον Παναθηναϊκό
Ο Ολυμπιακός, μετά τις τρεις ενστάσεις που κατέθεσε στην ΕΟΚ για την αντικανονική συμμετοχή της Όλγας Χατζηνικολάου στους τελικούς της Α1 Γυναικών, προσφεύγει και στο ΑΣΕΑΔ, προκειμένου να δικαιωθεί.
Οι Ερυθρόλευκοι αφήνουν στην άκρη όλα όσα έγιναν στα γήπεδα και θα προχωρήσουν σε όλες τις ενέργειες που απαιτούνται για την αποκατάσταση της δικαιοσύνης, και αυτό που ουσιαστικά… φωνάζουν είναι πως δε θα αφήσουν τίποτα στην τύχη.
Εξάλλου ο Ολυμπιακός ακόμα περιμένει να εκδικαστούν από την ΕΟΚ οι τρεις ενστάσεις που είχε καταθέσει, αλλά και το υπόμνημα, κάτι που και πάλι επιδεικτικά δεν έγινε από την ομοσπονδία.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι η ΕΟΚ έπρεπε να δικάσει αμέσως την υπόθεση και πριν τελειώσουν οι τελικοί, και γι’ αυτόν το λόγο πηγαίνουν και στο ΑΣΕΑΔ.
Στον Ολυμπιακό θεωρούν ότι, μετά την τετραετή ποινή αποκλεισμού που της είχε επιβληθεί για χρήση απαγορευμένων ουσιών, είναι αντικανονική η συμμετοχή της παίκτριας του Παναθηναϊκού στους τελικούς, ενώ είναι εκπρόθεσμη και η έκδοση του δελτίου της.
Οι Πειραιώτες περιμένουν πλέον τη δικαίωσή τους στην υπόθεση από το ΑΣΕΑΔ, κάτι που εφόσον συμβεί θα αφήσει και ανοιχτή την υπόθεση του πρωταθλήματος.
- Ποτέ την Τρίτη μετά τις 17:00 – Η συνήθεια του συνιδρυτή της Netflix που «νίκησε» το burnout
- Ωραία η σχέση, αλλά ο χώρος είναι απαραίτητος
- Θα έπρεπε τα έργα της Φρίντα Κάλο να βρίσκονται στο Μεξικό;
- EE: Το μερίδιό της στο παγκόσμιο ΑΕΠ έχει μειωθεί, αλλά οι φτωχοί τα πάνε καλύτερα
- Καναδάς και Ευρωπαϊκή Ένωση: Μια ιδέα που κερδίζει έδαφος
- Ασυμβίβαστο μεταξύ βουλευτή και υπουργού: Εργαλειοποίηση του Συντάγματος ή μεταρρύθμιση ουσίας;






