Προσφεύγει στο ΑΣΕΑΔ για τη Χατζηνικολάου ο Ολυμπιακός
Ο Ολυμπιακός προσφεύγει και στο ΑΣΕΑΔ για την αντικανονική συμμετοχή της Όλγας Χατζηνικολάου μετά τις ενστάσεις στα τρία ματς με τον Παναθηναϊκό
Ο Ολυμπιακός, μετά τις τρεις ενστάσεις που κατέθεσε στην ΕΟΚ για την αντικανονική συμμετοχή της Όλγας Χατζηνικολάου στους τελικούς της Α1 Γυναικών, προσφεύγει και στο ΑΣΕΑΔ, προκειμένου να δικαιωθεί.
Οι Ερυθρόλευκοι αφήνουν στην άκρη όλα όσα έγιναν στα γήπεδα και θα προχωρήσουν σε όλες τις ενέργειες που απαιτούνται για την αποκατάσταση της δικαιοσύνης, και αυτό που ουσιαστικά… φωνάζουν είναι πως δε θα αφήσουν τίποτα στην τύχη.
Εξάλλου ο Ολυμπιακός ακόμα περιμένει να εκδικαστούν από την ΕΟΚ οι τρεις ενστάσεις που είχε καταθέσει, αλλά και το υπόμνημα, κάτι που και πάλι επιδεικτικά δεν έγινε από την ομοσπονδία.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι η ΕΟΚ έπρεπε να δικάσει αμέσως την υπόθεση και πριν τελειώσουν οι τελικοί, και γι’ αυτόν το λόγο πηγαίνουν και στο ΑΣΕΑΔ.
Στον Ολυμπιακό θεωρούν ότι, μετά την τετραετή ποινή αποκλεισμού που της είχε επιβληθεί για χρήση απαγορευμένων ουσιών, είναι αντικανονική η συμμετοχή της παίκτριας του Παναθηναϊκού στους τελικούς, ενώ είναι εκπρόθεσμη και η έκδοση του δελτίου της.
Οι Πειραιώτες περιμένουν πλέον τη δικαίωσή τους στην υπόθεση από το ΑΣΕΑΔ, κάτι που εφόσον συμβεί θα αφήσει και ανοιχτή την υπόθεση του πρωταθλήματος.
- Ο Τραμπ προσπαθεί να κάνει τσιφλίκι του το Kennedy Center – Από την ονοματοδοσία στο ντοκιμαντέρ της Μελάνια
- Όλοι εναντίον όλων για τη διαιτησία στη Serie A: «Καμπάνες», καταγγελίες διαιτητών και δηλώσεις για πολυβόλα
- Προαστιακός: Ταλαιπωρία για 21 επιβάτες – Ακινητοποιήθηκε συρμός στη γραμμή Καμίνια – Αγ. Ανδρέας
- «Ο πατέρας μου βίαζε και τις δύο αδελφές μου» – Σοκάρει ο αδελφός των κοριτσιών από τη Μεσαρά
- Θεσσαλονίκη: Της έκανε τη ζωή κόλαση και μετά τον χωρισμό – Συνελήφθη 27χρονος μετά την καταγγελία 23χρονης
- Κινητοποιήσεις αγροτών: Στο τραπέζι του διαλόγου μετά από εβδομάδες στα μπλόκα – Ανοίγουν οι δρόμοι, χωρίς να αποσύρονται τα τρακτέρ


