O μακροβιότερος ραδιοφωνικός παραγωγός «έσβησε» για πάντα το μικρόφωνό του
Ο 96χρονος ραδιοφωνικός παραγωγός παρουσίασε την τελευταία του εκπομπή, μετά από πάνω από επτά δεκαετίες στο στούντιο
Ένας 96χρονος ραδιοφωνικός παραγωγός στο Χονγκ Κονγκ παρουσίασε την τελευταία του εκπομπή, μετά από πάνω από επτά δεκαετίες στο στούντιο.
Ο Ρέι Κορντέιρο ευχαρίστησε τους ακροατές του, καθώς ολοκλήρωσε το ραδιοφωνικό πρόγραμμά του «All The Way With Ray» το περασμένο Σάββατο το βράδυ.
Ray Cordeiro’s radio show ‘All the Way With Ray’ ran more than 50 years.
— The Star (@staronline) May 18, 2021
«Λοιπόν, αυτό είναι. Σας ευχαριστώ πολύ που ήσασταν συντονισμένοι, αντίο, σας ευχαριστώ που ήρθατε» είπε ο DJ – γνωστός ως θείος Ρέι – στα αγγλικά και στα καντονέζικα, σύμφωνα με το BBC.
Η εκπομπή του μεταδιδόταν στον δημόσιο ραδιοτηλεοπτικό σταθμό RTHK του Χονγκ Κονγκ από το 1970.
Ο Κορντέιρο όπως αναφέρει σχετικά το ΑΠΕ, είναι γνωστός για τη μπάσα φωνή του, την τραγιάσκα του και τις εύκολης ακρόασης λίστες αναπαραγωγής.
Το 2000, το Βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες του απένειμε τον τίτλο του μακροβιότερου DJ στον κόσμο.
Ο γεννημένος στο Χονγκ Κονγκ πορτογαλικής καταγωγής, Ρέι Κορντέιρο δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξη ότι είναι «ο πιο τυχερός άνθρωπος στον κόσμο».
«Κάνω αυτό που θέλω να κάνω, αγαπώ αυτό που θέλω να αγαπήσω και δεν νομίζω ότι μετανιώνω» είπε στο RTHK.
Κατά τη διάρκεια της περίφημης 72χρονης καριέρας του, γνώρισε μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα στον κόσμο της μουσικής, συμπεριλαμβανομένων των Beatles, Κλιφ Ρίτσαρντ και Τόνι Μπένετ.
- Τουρκία: Σειρήνες συναγερμού στη ΝΑΤΟϊκή βάση Ιντσιρλίκ
- Κίνηση: Καθυστερήσεις σε Κηφισό, Κηφισίας και Αττική Οδό – Πού αλλού υπάρχουν προβλήματα
- Παραιτείται από βουλευτής και παραδίδει την έδρα του στο ΠΑΣΟΚ ο Κωνσταντινόπουλος μετά τη διαγραφή του από την ΚΟ
- «Μπαίνει» στο NBA Europe η Παρί Σεν Ζερμέν
- Η στρατολόγηση μοντέλων για τον Έπσταϊν: Νέες μαρτυρίες από τη Βραζιλία φωτίζουν το δίκτυο του Μπρουνέλ
- Επισήμως Μαξίμου gate: Ο Ντίλιαν έδωσε στεγνά την κυβέρνηση
- ΟΕΝΓΕ: Σε απεργία προχωρούν οι γιατροί στα νοσοκομεία στις 18 Μαρτίου
- Κιούμπαν: «Ο Αντετοκούνμπο ήταν το μεγαλύτερο λάθος μου…»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 13.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/greg-rakozy-eorb_1PkoB8-unsplash-315x220.jpg)


















































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442