Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Σάλμα Χάγιεκ: Συγκλονίζει μιλώντας για την μάχη της με τον κοροναϊό

Σάλμα Χάγιεκ: Συγκλονίζει μιλώντας για την μάχη της με τον κοροναϊό

Για την μάχη της με τον κορoναϊό μίλησε η λατίνα σταρ του Χόλιγουν, Σάλμα Χάγιεκ αποκαλύπτοντας ότι δεν πίστευε πως θα τα κατάφερνε να βγει ζωντανή

Για την μάχη της με τον κορoναϊό μίλησε η λατίνα σταρ του Χόλιγουν, Σάλμα Χάγιεκ αποκαλύπτοντας ότι δεν πίστευε πως θα τα κατάφερνε να βγει ζωντανή.

Η 54χρονη ηθοποιός εμφανίζεται στο εξώφυλλο του τελευταίου τεύχους του Variety, όπου αποκάλυψε ότι ανέρρωσε από τον κοροναϊό αφότου βρέθηκε θετική, σχετικά νωρίς, στην αρχή του ξεσπάσματος της πανδημίας και πρόσθεσε ότι αποφάσισε να κρατήσει μυστική τη μάχη της με τον κοροναϊό μέχρι τώρα.

«Χρειάστηκα οξυγόνο, δεν ήθελα να πάω στο νοσοκομείο»

Η Σάλμα Χάγιεκ είπε ότι η κατάστασή της επιδεινώθηκε σε σημείο που χρειάστηκε οξυγόνο και πέρασε περίπου 7 εβδομάδες απομονωμένη σε ένα δωμάτιο του σπιτιού της.

«Ο γιατρός μου με παρακάλεσε να πάω στο νοσοκομείο, επειδή ήταν πολύ άσχημα τα πράγματα» εξήγησε μέσω Zoom στην συνέντευξή της, από την πολυτελή κατοικία της στο Λονδίνο όπου ζει με τον σύζυγό της, Φρανσουά Ανρί Πινό και την 13χρονη κόρη τους Βαλεντίνα.

«Του είπα: ‘Όχι ευχαριστώ. Προτιμώ να πεθάνω στο σπίτι».

Πάντως, παρόλο που η Σάλμα Χάγιεκ δεν είχε αποκαλύψει την μάχη της με τον κοροναϊό, τον περασμένο Νοέμβριο μοιράστηκε ένα μονταρισμένο βίντεο στο Instagram που την έδειχνε να κάνει rapid test από την μύτη. Κι όχι ένα, αλλά πολλά, με την ίδια αντίδραση κάθε φορά που έμπαινε η μπατονέτα στη μύτη της.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024