
Το πέναλτι που δεν δόθηκε στον Λεβαδειακό (vid)
Στο 68’ ο τερματοφύλακας της ακριτικής ομάδας γκρέμισε τον Μπιανκόνι, αλλά ο Καραντώνης δεν… συγκινήθηκε και έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.
Η Ξάνθη νίκησε τον Λεβαδειακό με 1-0 για την τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ της Superleague 2 και «έκλεισε» θέση στα μπαράζ ανόδου.
Οι φιλοξενούμενοι, ωστόσο, έχουν κάθε λόγο να αισθάνονται αδικημένοι από το αποτέλεσμα στο σημερινό παιχνίδι, καθώς στο 68’ και με το σκορ στο 0-0, ο διαιτητής Καραντώνης έκλεισε τα μάτια σε πεντακάθαρο πέναλτι που έγινε από τον τερματοφύλακα της Ξάνθης πάνω στον Μπιανκόνι.
Ο ποδοσφαιριστής των Βοιωτών πήρε την πάσα, ο πορτιέρο της ακριτικής ομάδας έπεσε πάνω του, τον γκρέμισε, αλλά ο Καραντώνης δεν… συγκινήθηκε και έδειξε να συνεχιστεί το ματς, προκαλώντας την οργή των παικτών, αλλά και του πάγκου του Λεβαδειακού.
Ο Καραντώνης αρνήθηκε το πέναλτι στους φιλοξενούμενους και τους στέρησε τη δυνατότητα να ανοίξουν το σκορ, με την Ξάνθη τελικά να παίρνει τη νίκη με 1-0 και τη θέση στα μπαράζ ανόδου.
Δείτε τη φάση:
- Δύο συλλήψεις στην Καστοριά για τηλεφωνικές απάτες – Απέσπασαν πάνω από 120.000 ευρώ
- Ο στρατός έστησε νέα πεζογέφυρα στον Κηφισό μήκους 15 μέτρων σε μία νύχτα – Πώς έγινε η εγκατάσταση
- Ο Ντε Λαουρέντις απέρριψε μυθική πρόταση 2 δισ. ευρώ για τη Νάπολι
- Euroleague: Πόση είναι η αμοιβή που θα πάρουν οι διαιτητές του τελικού Ολυμπιακός-Ρεάλ
- Γάζα: Ισραηλινή επιδρομή σκοτώνει βρέφος και τους γονείς του στη Νουσεϊράτ
- Κάννες 2026: 2ος Χρυσός Φοίνικας στον Κρίστιαν Μουνγκίου για το Fjord – H επίθεση στον Πούτιν, όλοι οι νικητές
