
Πάει στην Φορτούνα ο Κλόζε
Ο Μίροσλαβ Κλόζε αναμένεται να προπονεί την Φορτούνα Ντίσελντορφ, ομάδα του Λεονάρντο Κούτρη, από το ερχόμενο καλοκαίρι.
Πρόταση της Φορτούνα Ντίσελντορφ, στα χρώματα της οποία αγωνίζεται ο Λεονάρντο Κούτρης, φαίνεται πως δέχτηκε ο Μίροσλαβ Κλόζε, με ισχύ από το ερχόμενο καλοκαίρι και έπειτα.
Μετά την επίσημη αποχώρηση του Χάνσι Φλικ από τον πάγκο της Μπάγερν Μονάχου, ακολούθησαν και τα μέλη του προσωπικού του. Ως εκ τούτου ο βοηθός προπονητή της γερμανικής ομάδας, ανακοινώθηκε πως θα αποτελέσει παρελθόν από τη τους Βαυαρούς στις 30 Ιουνίου, ημερομηνία όπου λήγει και το συμβόλαιο του.
Ο Γερμανός είχε ξεκινήσει το ταξίδι του στην προπονητική έχοντας υπό την ευθύνη του το τμήμα Κ17 των Βαυαρών, όμως με τον ερχομό της σεζόν 2020-21 είχε προβιβαστεί στο πλευρό του συμπατριώτη του τεχνικού.
- Αυτοψία στο δωμάτιο που βρισκόταν η Μυρτώ – Κρίσιμα στοιχεία από την άρση τηλεφωνικού απορρήτου αναμένει η ΕΛ.ΑΣ.
- Ιράν: Ο ΥΠΕΞ Αραγκτσί θα συναντήσει τον Πούτιν στη Μόσχα τη Δευτέρα – Η Ρωσία επιβεβαιώνει την επίσκεψη
- Αντιπολεμική συναυλία για τη Γάζα: Κατάμεστα τα Προπύλαια – Ετοιμάζεται νέα ελληνική αποστολή του Global Sumud Flotilla
- ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός 3-0 σετ: Εύκολα το 1-1 στη σειρά των τελικών ο «δικέφαλος» (vid)
- Η Έμιλι Μπλαντ παραδέχεται ότι μερικές φορές η Μέριλ Στριπ την «φόβιζε»
- Αντιφασιστική πορεία ενάντια στο άνοιγμα γραφείων του Εθνικού Μετώπου στους Αμπελόκηπους






