
Εξετάζει την επιστροφή του Γκριεζμάν η Ατλέτικο Μαδρίτης
Η Ατλέτικο Μαδρίτης σκέφτεται να εκμεταλλευτεί την οικονομική κατάσταση της Μπαρτσελόνα, προκειμένου να φέρει πίσω στην ισπανική πρωτεύουσα τον Γκριεζμάν.
H Aτλέτικο Μαδρίτης… κρυφοκοιτάζει την ανάγκη της Μπαρτσελόνα για πωλήσεις παικτών, έχοντας ως σκέψη την επιστροφή του Αντουάν Γκριεζμάν στην ομάδα.
Με δηλώσεις του, ο πρόεδρος του συλλόγου, Ενρίκε Τσερέθο, εξέφρασε την επιθυμία του να δει τον Γάλλο να φορά ξανά τη φανέλα των «ροχιμπλάνκος», λέγοντας συγκεκριμένα πως: «είναι ένας τρομερός ποδοσφαιριστής και ελπίζω να μπορέσουμε να τον πάρουμε ξανά. Οποιαδήποτε ομάδα θα ήθελε να έχει τον Γκριεζμάν».
Ο Γάλλος έχει συμβόλαιο με του «μπλαουγκράνα» μέχρι το 2024, με το transfermarkt να τον κοστολογεί τη δεδομένη χρονική στιγμή στα 60 εκατομμύρια ευρώ.
Θυμίζουμε ότι με τα χρώματα της Ατλέτικο, ο επιθετικός είχε πραγματοποιήσει 48 εμφανίσεις, σκοράροντας 21 τέρματα και προσφέροντας άλλα επτά.
Barcelona forward Griezmann is ready to return to Atletico Madrid https://t.co/0BZ4TFBjAb
— SPORT English (@Sport_EN) May 19, 2021
- Αυτοψία στο δωμάτιο που βρισκόταν η Μυρτώ – Κρίσιμα στοιχεία από την άρση τηλεφωνικού απορρήτου αναμένει η ΕΛ.ΑΣ.
- Ιράν: Ο ΥΠΕΞ Αραγκτσί θα συναντήσει τον Πούτιν στη Μόσχα τη Δευτέρα – Η Ρωσία επιβεβαιώνει την επίσκεψη
- Αντιπολεμική συναυλία για τη Γάζα: Κατάμεστα τα Προπύλαια – Ετοιμάζεται νέα ελληνική αποστολή του Global Sumud Flotilla
- ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός 3-0 σετ: Εύκολα το 1-1 στη σειρά των τελικών ο «δικέφαλος» (vid)
- Η Έμιλι Μπλαντ παραδέχεται ότι μερικές φορές η Μέριλ Στριπ την «φόβιζε»
- Αντιφασιστική πορεία ενάντια στο άνοιγμα γραφείων του Εθνικού Μετώπου στους Αμπελόκηπους






