Κριθαρότο με πεσκανδρίτσα από τον Απόστολο Ρουβά
Ο σεφ του Πάμε Δανάη μάς έφερε άρωμα θάλασσας και δεν θέλουμε πολύ για να αρχίσουμε να "ταξιδεύουμε"
Ο Απόστολος Ρουβάς ετοίμασε σήμερα για τους τηλεθεατές του «Πάμε Δανάη!» ένα πιάτο με άρωμα καλοκαιριού! Δείτε πώς μπορείτε να φτιάξετε κριθαρότο με πεσκανδρίτσα, φέρνοντας τη θάλασσα στο πιάτο σας!
Θα χρειαστείτε:
1.5 κιλό πεσκανδρίτσα
500 γρ. κριθαράκι χονδρό
10-15 φρέσκα μύδια
60 ml ελαιόλαδο
1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
100 ml λευκό κρασί
Λίγο σχοινόπρασο ψιλοκομμένο (προαιρετικά)
Αλάτι και πιπέρι
Δείτε πώς εκτελεί την συνταγή ο σεφ του Πάμε Δανάη και αντιγράψτε τον για ένα πεντανόστιμο πιάτο με άρωμα θάλασσας και καλοκαιριού:
- ΠΑΟΚ – ΑΕΚ 3-2: Ανατροπή στα τελευταία λεπτά και… φωτιά στο πρωτάθλημα!
- Έργο – μαμούθ 35 δισ. για το μεγαλύτερο αεροδρόμιο του κόσμου στο Ντουμπάι
- Κρήτη: Σεισμός 3,9 Ρίχτερ στο Ηράκλειο
- Το ξεχασμένο κλασικό έργο του Τομ Χανκς – «Κλαις σαν μωρό κάθε φορά» που το βλέπεις
- Περιστέρι – Μούρθια 84-87: «Λύγισε» στον μικρό τελικό από τους Ισπανούς
- Νέα Αριστερά: Μητσοτάκης και ΝΔ δεν συμμετέχουν στον αγώνα κατά της Aκροδεξιάς