Χρήστος Σταϊκούρας: Στο επίκεντρο οι προοπτικές της Κεντρικής Μακεδονίας
Η τρέχουσα κατάσταση της οικονομίας και οι προοπτικές της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας θα βρεθούν στο επίκεντρο τηλεδιάσκεψης
Η τρέχουσα κατάσταση της οικονομίας και οι προοπτικές της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και της πόλης της Θεσσαλονίκης θα βρεθούν στο επίκεντρο τηλεδιάσκεψης, καθώς και διά ζώσης επαφών που θα έχει ο υπουργός Οικονομικών κ. Χρήστος Σταϊκούρας το επόμενο τριήμερο.
Ο κ. Σταϊκούρας θα πραγματοποιήσει αύριο, Δευτέρα τηλεδιάσκεψη με εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και Παραγωγικών Φορέων, καθώς και Βουλευτές της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, στο πλαίσιο κύκλου τηλεδιασκέψεων με τις τοπικές κοινωνίες των 13 Περιφερειών της χώρας.
Θα παρουσιαστούν οι δράσεις του Υπουργείου Οικονομικών για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, ενώ οι εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και των Παραγωγικών Φορέων της, θα έχουν τη δυνατότητα να εκφράσουν τις απόψεις, τους προβληματισμούς και τις προτάσεις τους.
Διήμερη επίσκεψη στη Θεσσαλονίκη
Την Τρίτη και την Τετάρτη ο Υπουργός Οικονομικών θα πραγματοποιήσει διήμερη επίσκεψη στη Θεσσαλονίκη, όπου θα έχει σειρά συναντήσεων, κατά τις οποίες θα συζητηθούν καίρια ζητήματα γύρω από την οικονομία, τις ευκαιρίες και τις προκλήσεις κατά τη μετάβαση στη μετά-κορονοϊό εποχή, σε περιφερειακό και τοπικό επίπεδο.
Ειδικότερα, την Τρίτη ο κ. Σταϊκούρας θα συναντηθεί με τον Υφυπουργό Εσωτερικών αρμόδιο για θέματα Μακεδονίας – Θράκης κ. Σταύρο Καλαφάτη.
Στη συνέχεια, θα έχει συνάντηση με εκπροσώπους του Συνδέσμου Βιομηχανιών Ελλάδος (ΣΒΕ), ενώ το απόγευμα θα παραβρεθεί στη Γενική Συνέλευση των μελών του Συνδέσμου Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος (ΣΕΒΕ).
Την Τετάρτη, ο Υπουργός Οικονομικών θα πραγματοποιήσει επισκέψεις στα γραφεία του ΣΒΕ και στα νέα γραφεία της εταιρείας παροχής χρηματοοικονομικών υπηρεσιών Deloitte, ενώ αργότερα θα έχει κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολο Τζιτζικώστα.
- Ελληνισμός Ουκρανίας: Το όραμα της πατρίδας
- Πλεόνασμα δεξιοτήτων βλέπει το ΔΝΤ στην Ελλάδα – Εργαζόμενους με ταλέντα έχουμε, καλές δουλειές δεν έχουμε
- Τέμπη: Διήμερες καταλήψεις στα σχολεία και κάλεσμα στο συλλαλητήριο
- Μόρις: «Ίσως έχουμε το πιο βαθύ ρόστερ στην Euroleague από άποψη ταλέντου»
- Υπόθεση Έπσταϊν: Νοσηλεύεται μετά από απόπειρα αυτοκτονίας ο πρώην πρωθυπουργός της Νορβηγίας, Γιάγκλαντ
- Το ΙΕΜΚ στηρίζει τον κύκλο συναυλιών «Νίκος Σκαλκώτας: Ελληνικοί Χοροί για δύο πιάνα»








