Απολύθηκε από το στρατό ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης
Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης ανήρτησε μια φωτογραφία στα social media όπου κρατά το χαρτί με την απόλυση, ποζάροντας με έναν φίλο του
Απολύθηκε από το τμήμα του Έβρου στο οποίο υπηρετούσε ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, γιος του πρωθυπουργού, αφού ολοκληρώθηκε η θητεία του η οποία ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο.
Ο γιος του πρωθυπουργού αμέσως μετά την ολοκλήρωση των σπουδών του στη Βοστώνη επέλεξε να κάνει την στρατιωτική του θητεία πριν ξεκινήσει τις μεταπτυχιακές του σπουδές.
Έτσι κατετάγη στο πυροβολικό, στην 138 A/K MMΠ, στο στρατόπεδο Ιωάννου και οκτώ μήνες μετά πήρε το απολυτήριο του στρατού στα χέρια του.
Η απόλυση
Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης ανήρτησε μια φωτογραφία στα social media όπου κρατά το χαρτί με την απόλυση, ποζάροντας με έναν φίλο του.
- Συνταγή: Muffins με βατόμουρα και λευκή σοκολάτα
- Μέτρα για πνευματική ιδιοκτησία και επάρκεια φαρμάκων στην Ευρώπη
- Δίκη Χρυσής Αυγής: Η ώρα της εισαγγελέως για τους 42 κατηγορούμενους
- Ιντιάνα: Μπλόκο στον Τραμπ και από Ρεπουμπλικανούς για τον ανασχεδιασμό του εκλογικού χάρτη
- Γυμναστική: Το μυστικό για να γίνει μέρος της καθημερινότητάς σας
- Αίθριος ο καιρός την Παρασκευή – Έως 20 βαθμούς η θερμοκρασία



