Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γιάννης Λουλούδης: Ο 17χρονος που πουλάει αθλητικά παπούτσια αξίας 318.550 ‎€

Γιάννης Λουλούδης: Ο 17χρονος που πουλάει αθλητικά παπούτσια αξίας 318.550 ‎€

O Γιάννης Λουλούδης, διαπρέπει παγκοσμίως στην πώληση συλλεκτικών αθλητικών παπουτσιών!

O Γιάννης Λουλούδης, διαπρέπει παγκοσμίως στην πώληση συλλεκτικών αθλητικών παπουτσιών!

Με καταγωγή από την Κάρπαθο, και με έδρα του τη Ρόδο όπου διαμένει με την οικογένειά του, έχει καταφέρει να ξεχωρίσει αγοράζοντας συλλεκτικά παπούτσια τα οποία μεταπωλεί επενδύοντας σε πελάτες που ξέρουν τι θέλουν και πληρώνουν όσο όσο για να τα αποκτήσουν.

Aν και μικρός ήθελε να γίνει δικηγόρος, τελικά τον κέρδισε το «επιχειρείν»!

Και όλα αυτά ξεκίνησαν όταν ο Γιάννης σε πολύ μικρή ηλικία, 13 ετών, εψανχε μέσω του διαδικτύου να αγοράσει ρούχα της αγαπημένης του μάρκας και από τότε άλλαξε πορεία και αποφάσισε να τραβήξει στο δρόμο που σήμερα κυριολεκτικά ανοίγει! Αυτό που κάνει είναι μέσω του διαδικτύου να βρίσκει ακριβά παπούτσια και στη συνέχεια τα μεταπουλα σε συλλέκτες που τα ψάχνουν, σε υψηλότερες τιμές. Όπως αναφέρει ο ίδιος: «πρόκειται για μια παγκόσμια αγορά. Τα συλλεκτικά αθλητικά παπούτσια έχουν τεράστια αγοραστική αξία. Όχι μόνο δεν χάνουν την αρχική τιμή τους αλλά η αξία τους αυξάνεται”

Με εφόδιο 800 ευρώ από τον παππού του και ένα laptop, σήμερα παρότι μαθητής της Β΄Λυκείου, έχει καταφέρει να έχει στην κατοχή του παπούτσια που φτάνουν τα 300.000 ευρώ!

«Το πρώτο παπούτσι που αγόρασα ήταν το Adidas Human Race Black (2017)», παραδέχεται.

Απευθύνεται κυρίως σε πελάτες του εξωτερικού, καθώς το αγοραστικό κοινό στην Ελλάδα είναι περιορισμένο.

Το πιο ακριβό ζευγάρι παπούτσια που έχει πουλήσει έφτασε τα 55.000 ευρώ (!) το πιο ακριβό ζευγάρι που αγόρασε ο ίδιος έφτασε τα 35.000 ευρώ ενώ έχει στην κατοχή του ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια που μπορεί να φτάσει και τα… 70.000 ευρώ αλλά ως «δαιμόνιος επιχειρηματίας», περιμένει την κατάλληλη στιγμή για να το διαθέσει προς πώληση.

«Μου πήρε σίγουρα πάνω από 1 χρόνο για να μεγαλώσω ελάχιστα την συλλογή μου με λίγο πιο «δυνατά» ζευγάρια. Έβγαζα χρήματα από κάθε πώληση που έκανα, ανεξάρτητα από το ποσό που πουλούσα»

Όταν φτάσει η ώρα της πώλησης ενός πολύ ακριβού παπουτσιού ο Γιάννης δε διστάζει να πάρει το αεροπλάνο και να πάει στην άλλη άκρη του κόσμου και να δώσει στον συλλέκτη το ζευγάρι!

Ο ίδιος ομολογεί ότι δεν είναι μαθητής του 20 (εννοώ βαθμό) όμως αυτό δεν του στέρησε την ευκαιρία να διαπρέψει, αποδεικνύοντας ότι οι βαθμοί δεν καθορίζουν την προσωπικότητα ούτε και την επιτυχημένη επαγγελματική διαδρομή.

Sports in

Εξελίξεις με Ιωαννίδη – Τι γίνεται με Σεβίλλη και Γουέστ Χαμ

Νέο δημοσίευμα για τον Φώτη Ιωαννίδη, το οποίο αναφέρεται στη Σεβίλλη, τη Γουέστ Χαμ και τον μεγάλο ανταγωνισμό για τον επιθετικό του Παναθηναϊκού

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024