
Τροχαίο στο Χαϊδάρι: Λεωφορείο πέρασε στο αντίθετο ρεύμα – Μποτιλιάρισμα χιλιομέτρων
Το αστικό λεωφορείο είχε υποστεί βλάβη και για αδιευκρίνιστη μέχρι στιγμής αιτία βρέθηκε στο απέναντι ρεύμα κυκλοφορίας αφού πρώτα κατέρριψε ένα φοίνικα και ένα φωτεινό σηματοδότη
Λεωφορείο του ΟΑΣΑ ξέφυγε της πορείας του, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και σταμάτησε σε ένα ΙΧ. Ευτυχώς δεν τραυματίστηκε κανείς. Ωστόσο, σημειώθηκε κυκλοφοριακό κομφούζιο με μποτιλιάρισμα χιλιομέτρων.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο οδηγός του λεωφορείου που εκτελούσε το δρομολόγιο Ελευσίνα – Πειραιάς διαπίστωσε πως το όχημα είχε υποστεί βλάβη και έτσι αποβίβασε τους επιβάτες. Ωστόσο, λίγο αργότερα και κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες ξεκίνησε να κινείται.
Η ανεξέλεγκτη πορεία του λεωφορείου είχε ως αποτέλεσμα ένα μέρος του να περάσει στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, αφού πρώτα κατέρριψε ένα φοίνικα και έναν φωτεινό σηματοδότη που βρίσκονταν στο διαχωριστικό διάζωμα.
Από το Τροχαίο προκλήθηκε αυξημένη κίνηση και ουρές χιλιομέτρων στη Λεωφόρο Αθηνών, ώσπου η αστυνομία να καταφέρει να αποσύρει το βαρύ όχημα από το οδόστρωμα.
Δείτε φωτογραφίες από το ατύχημα
- Η αποστολή του Ολυμπιακού για το ντέρμπι με την ΑΕΚ
- Κέιτ Μπέκινσεϊλ: Βάζει στόχο την πατριαρχία του Χόλιγουντ – To πέος του Μαρκ Ράφαλο και η Γάζα
- Ισόβια στον καθηγητή πολεμικών τεχνών για τη δολοφονία της Ολγας – Συγκλονίζει η μητέρας της
- Τραγωδία στον Πειραιά – Τροχαίο με νεκρό 17χρονο που παρασύρθηκε από αστικό λεωφορείο
- Αστέρας Τρίπολης – ΑΕΛ Novibet 3-1: Νικηφόρα αρχή στα πλέι αουτ οι Αρκάδες, ελπίζουν για την παραμονή
- Κινεζικές εταιρείες εμπορεύονται πληροφορίες «θησαυρό» για την Τεχεράνη


