Τόκιο: Με επιτυχία έγινε το test event στο Ολυμπιακό Στάδιο
Το δοκιμαστικό με τη συμμετοχή 420 αθλητών κρίθηκε επιτυχημένο από τους διοργανωτές.
Το όνειρο φαίνεται πως θα γίνει πραγματικότητα, καθώς σήμερα στο Τόκιο 420 αθλητές κατάφεραν να αγωνιστούν στο test event των Ολυμπιακών Αγώνων στο Ολυμπιακό Στάδιο της Πόλης.
Με αυστηρά μέτρα προστασίας και μεγάλες προσωπικότητες του αθλητισμού συμπεριλαμβανομένου του Τζάστιν Γκάτλιν πραγματοποιήθηκαν με απόλυτη επιτυχία οι δοκιμαστικοί αγώνες.
Συνολικά συμμετείχαν 420 αθλητές εκ των οποίων 9 από το εξωτερικό, ενώ φυσικά κανείς φίλαθλος δεν παρακολούθησε τους αγώνες.
Παρά την κατάσταση έκτακτης ανάγκης στην οποία βρίσκεται η Ιαπωνία, οι διοργανωτές έχουν πραγματοποιήσει περισσότερες από 11 δοκιμαστικές εκδηλώσεις από τον προηγούμενο μήνα, χωρίς να έχουν προκύψει περιστατικά κορονοϊού.
Τέσσερις από αυτές τις εκδηλώσεις – βόλεϊ, καταδύσεις, μαραθώνιος, είχαν και αθλητές από το εξωτερικό. «Η Ιαπωνία έχει αποδείξει ότι μπορεί να διοργανώσει με ασφάλεια τους Ολυμπιακούς Αγώνες» ανέφερε εκπρόσωπος της διοργανώτριας αρχής.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ξυλοδαρμός οπαδού της Γαλατάσαραϊ από οπαδούς της Φενέρμπαχτσε! (vid)
- Φοινικούντα: Προθεσμία για την Τετάρτη πήραν οι δυο 22χρονοι
- Αίγυπτος – Ακτή Ελεφαντοστού 3-2: Στην τετράδα του Κόπα Άφρικα ο Σαλάχ και η παρέα του
- Ο Χρήστος Πολίτης στήριζε οικονομικά άπορους ηθοποιούς, όπως αποκάλυψε ο Σπύρος Μπιμπίλας
- Οι ΗΠΑ επιβεβαιώνουν την επίθεση στη Συρία με βίντεο
- Το respect του ΛεΜπρόν στην «υπόκλιση» του Γιάννη Αντετοκούνμπο: «Είναι τιμή μου να παίζω κόντρα σε εκείνον»


