Πήρε ένα λαστιχάκι και το τύλιξε στο αυτοκίνητο – Δείτε για ποιο λόγο
Χιλιάδες ατυχήματα οφείλονται στη χρήση του κινητού
Λίγα πράγματα είναι επικίνδυνα και μας αποσπούν την προσοχή, όσο το κινητό την ώρα που οδηγούμε. Μάλιστα χιλιάδες ατυχήματα οφείλονται στη χρήση του κινητού και είναι παράνομο να χρησιμοποιούμε το κινητό ενώ οδηγούμε το αυτοκίνητό μας.
Όμως, ο νόμος δεν απαγορεύει στους οδηγούς να βελτιστοποιούν την χρήση των κινητών, ειδικά όταν χρησιμοποιούνται για σκοπούς πλοήγησης. Οι χάρτες είναι πλέον απαρχαιωμένοι και τα κινητά τηλέφωνα με το ενσωματωμένο GPS μας διευκολύνουν σε μέγιστο βαθμό.
Πως λοιπόν μπορείτε να το αξιοποιήσετε, να έχετε τα χέρια ελεύθερα ενώ οδηγείτε και να στερεώσετε το κινητό με ασφάλεια; Πολύ απλά με ένα λαστιχάκι που θα το στερεώσετε στο σύστημα εξαερισμού στο ταμπλό σας.
Δείτε το βίντεο που ακολουθεί για να μάθετε πως ακριβώς θα το πετύχετε.
- Πορτογαλία: Ο ακροδεξιός υποψήφιος περνάει στον δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών
- Γουατεμάλα: 7 αστυνομικοί δολοφονούνται από συμμορίες μετά τις εξεγέρσεις σε φυλακές
- Συναγερμός για μεγάλη πυρκαγιά σε εργοστάσιο στις Αχαρνές
- Γροιλανδία: ΕΕ και Βρετανία δεσμεύονται για την κυριαρχία της Δανίας, λέει η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν
- Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: Ελαφρύτερα εκκαθαριστικά
- Δεκατρία σιδηροδρομικά δυστυχήματα με νεκρούς στην Ισπανία από τις αρχές του αιώνα






