
Καρυπίδης σε Γκαρσία : «Ντροπή σου…»
Ο ισχυρός άνδρας του Αρη τα «έχωσε» στον προπονητή του ΠΑΟΚ για τις απρεπείς χειρονομίες του πριν τη σέντρα του ντέρμπι.
Τετ α τετ με τον Πάμπλο Γκαρσία είχε ο Θεόδωρος Καρυπίδης, μετά την ολοκλήρωση του ντέρμπι στο «Κλεάνθης Βικελίδης», με τον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ Αρης να τα… χώνει στον Ουρουγουανό προπονητή του ΠΑΟΚ για τις απρεπείς χειρονομίες που έκανε πριν τη σέντρα του αγώνα.
«Είναι ντροπή να κάνεις χειρονομίες και να απαντάς στην κερκίδα. Είσαι προπονητής του ΠΑΟΚ. Έπρεπε να κρατήσει επίπεδο. Ντροπή σου», του είπε χαρακτηριστικά ο Καρυπίδης. Το αφεντικό της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ ήταν έξαλλος με τον προπονητή του ΠΑΟΚ, ο οποίος σύμφωνα με τους ανθρώπους του Αρη, έκανε απρεπείς χειρονομίες πριν την έναρξη της αναμέτρησης.
Οι δύο άνδρες τα είπαν σε έντονο ύφος, χωρίς όμως να ξεφύγει η κατάσταση.
Ο Καρυπίδης ήταν έξαλλος από τις χειρονομίες και την εν γένει συμπεριφορά του προπονητή του Δικεφάλου του Βορρά καθόλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και μετά το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή, Βιλί Ντελάζο, κατέβηκε στον αγωνιστικό χώρο και τα… έψαλε στον τεχνικό του ΠΑΟΚ.
- «Στο εξωτερικό κινδυνεύει η ζωή μου»: Συγκλονίζει η ιστορία Ιρακινής που ζητά άδεια διαμονής από το υπ. Μετανάστευσης
- Έξαλλη η Ζόι Κράβιτζ με ανάρτηση της Hulu – Η φωτογραφία με τον Χάρι Στάιλς που άναψε «φωτιές»
- Ρεκόρ της Euroleague σε τηλεθέαση, social media και προσέλευση στα γήπεδα – Αναλυτικά οι αριθμοί (pic)
- Ο Τραμπ ανακοίνωσε τριήμερη εκεχειρία στην Ουκρανία
- Acropolis Swim Open: Σπουδαίος Σίσκος στα 200μ. ύπτιο, καλύτερη επίδοση στον κόσμο και Πανελλήνιο ρεκόρ! (vid)
- Πάπας Λέων ΙΔ’: Έξι πράγματα που μάθαμε για τον πρώτο Αμερικάνο ποντίφικα στο πρώτο έτος της θητείας του



