
Η αποστολή του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι με την ΑΕΚ
Με 20 παίκτες στην αποστολή του ο Παναθηναϊκός για το κρίσιμο παιχνίδι με την ΑΕΚ.
Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ντέρμπι με την ΑΕΚ με την ομάδα του Λάζλο Μπόλονι να θέλει μόνο νίκη ώστε να παραμείνει ζωντανή στη μάχη της τετράδας.
Το πρόγραμμα της Τρίτης (20/4) περιελάμβανε προθέρμανση, κορόιδο, παιχνίδι στο μισό γήπεδο και εξάσκηση στις στατικές φάσεις. Θεραπεία ακολούθησαν οι Σένκεφελντ, Χατζηγιοβάνης, ενώ ειδικό πρόγραμμα κάνει ο Κουρμπέλης. Οι τρεις τους όπως και ο τιμωρημένος Μαουρίσιο δεν υπολογίζονται για το ματς με την Ένωση.
Η αποστολή του Παναθηναϊκού: Διούδης, Χριστογεώργος, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Σανκαρέ, Αγιούμπ, Μακέντα, Καρλίτος, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Νιάς, Μπουζούκης, Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ, Ενγκμπακοτό, Ιωαννίδης, Πούγγουρας, Αλεξανδρόπουλος, Μολό, Καμπετσής.
- Η πρώτη αντίδραση του Τσάνινγκ Τέιτουμ στον αρραβώνα της πρώην του Ζόι Κράβιτζ
- Συμβαίνει και στους καλύτερους: Ιστορικό αρνητικό ρεκόρ του Νόιερ στο Παρί – Μπάγερν (vid)
- Εργατικό ατύχημα στην Κάλυμνο: Εργαζόμενη ακρωτηριάστηκε σε σούπερ μάρκετ
- Κοινωνικός τουρισμός – Νέα παράταση έως 3 Μαΐου
- «Ντου» των οπαδών της Σάντος σε Αράο: «Τραγικός, δεν γίνεται να συνεχίσει να παίζει» (vid)
- Εργατικά δυστυχήματα: Αρνητικό ρεκόρ τετραετίας το 2025 – 8 αυτοκτονίες, 22 θάνατοι από θερμική καταπόνηση






