
Παρί Σεν Ζερμέν : Χωρίς Μαρκίνιος για δύο εβδομάδες
Πλήγμα στην Παρί Σεν Ζερμέν που χάνει τον Μαρκίνιος για τις επόμενες δύο εβδομάδες.
Ο τραυματισμός του Μαρκίνιος στον δεξιό προσαγωγό θα τον κρατήσει εκτός προπονήσεων για περίπου δύο εβδομάδες, όπως ανακοίνωσε η Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία θα πρέπει να αγωνίζεται αυτό το κρίσιμο διάστημα της σεζόν χωρίς τον αρχηγό της.
«Η επιστροφή του θα πραγματοποιηθεί σε 12 ημέρες, ανάλογα με την πρόοδο στην αποθεραπεία του» ανακοίνωσαν οι πρωταθλητές για τον Βραζιλιάνο αμυντικό.
Ο Μαρκίνιος είχε τραυματιστεί στον πρώτο αγώνα με την Μπάγερν στο Μόναχο, όπου είχε σκοράρει στην επικράτηση επί των Βαυαρών με 3-2.
Ο Βραζιλιάνος θα χάσει επίσης τον αγώνα πρωταθλήματος της Κυριακής με την Σεντ Ετιέν, καθώς και τον προημιτελικό του κυπέλλου Γαλλίας με την Ανζέ την Τετάρτη 21 Απριλίου.
Αυτός ο τραυματισμός είναι μια κακή είδηση για τον προπονητή της Παρί, Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, τη στιγμή που η ομάδα του βρίσκεται στην τελική ευθεία για την διεκδίκηση τριών τίτλων (πρωτάθλημα, Κύπελλο Γαλλίας και Champions League).
- Οι παίκτες του ΟΦΗ έκαναν pasillo, οι οπαδοί του ΠΑΟΚ αποδοκίμαζαν! (vid)
- Κόντης: «Συγκλονιστικό επίτευγμα για τον ΟΦΗ – Του χρόνου να κάνουμε κάτι μεγάλο» (vid)
- Λουτσέσκου: «Σκοτεινή νύχτα, βραδιά ντροπής»
- Στο «πόδι» η Κρήτη: Οπαδοί του ΟΦΗ πανηγυρίζουν στο Ηράκλειο το Κύπελλο Ελλάδας (vid)
- Αυτή είναι η Χρυσή Βίβλος του Κυπέλλου Ελλάδας – Ο ΟΦΗ το πήρε δεύτερη φορά
- Ο ΟΦΗ ξανά Κυπελλούχος μετά από 39 χρόνια – Συγκίνηση και χαρά στην απονομή (vids)
