
El Clasico : Η διαμαρτυρία του Πικέ και η αντίδραση του Μόντριτς
Ο Ζεράρ Πικέ πλησίασε τον διαιτητή Μανθάνο για να διαμαρτυρηθεί για τις υποδείξεις του στο Ρεάλ Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα.
Με τον διαιτητή Μανθάνο δυσαρεστήθηκαν στη Μπαρτσελόνα, αφού θεώρησαν ότι δεν υπέδειξε πέναλτι στον Μπρέθγουεϊτ σε μαρκάρισμα του Μεντί, ενώ είχαν παράπονα και για τις καθυστερήσεις που κράτησε.
Μετά τη λήξη του παιχνιδιού, ο Ζεράρ Πικέ ο οποίος δεν αγωνίστηκε στο «κλάσικο» κατευθύνθηκε προς τον ρέφερι για να διαμαρτυρηθεί, αλλά σε πρώτη φάση τον εμπόδισαν άνθρωποι της Ρεάλ Μαδρίτης.
Ο Πικέ ήταν έξαλλος και προσπέρασε τους Μαδριλένους και έφτασε στον Μανθάνο, λέγοντας του για τις υποδείξεις του.
Ωστόσο, η στάση του Πικέ ενόχλησε τον Μόντριτς, ο οποίος με τη σειρά του τον πλησίασε και σχολίασε δηκτικά: «Μα καλά, πόσα λεπτά καθυστερήσεις θέλετε;».
Η διαμαρτυρία του Πικέ μετά τη λήξη του παιχνιδιού:
- Ινδία: Πανικός σε πτήση της Swiss Air όταν πήρε φωτιά κινητήρας κατά την τροχοδρόμηση – Έξι τραυματίες
- Η πολλή δουλειά τρώει τον… εργαζόμενο: Η εργασία προκαλεί 840.000 θανάτους ετησίως
- Κυβέρνηση σε δίνη: Καταγγελίες, παρεμβάσεις και ο φόβος αποκαλύψεων προκαλούν πανικό για το πολιτικό κόστος
- Ουκρανία – Η ρομποτοποίηση ενός αδιέξοδου πολέμου
- Σκύλος και λύκος: Πόσο πραγματικά μοιάζουν;
- Η Ελλάδα στους κορυφαίους προορισμούς για destination weddings



