Καρεμπέ και Τζιοβάνι θυμήθηκαν το δικό τους μεγάλο Clasico
Τη δικιά τους μάχη στο Clasico θυμήθηκαν οι Καρεμπέ και Τζιοβάνι ενόψει του αποψινού ντέρμπι στη Μαδρίτη.
Σε ρυθμούς Clasico κινείται όλη η ποδοσφαιρική κοινότητα, καθώς η Ρεάλ Μαδρίτης και η Μπαρτσελόνα θα διασταυρώσουν απόψε (22:00) τα «ξίφη» τους στο «Αλφρέδο Ντι Στέφανο» σε ένα από τα πιο σημαντικά μεταξύ τους παιχνίδια των τελευταίων ετών.
Ένας αγώνας με τεράστια ιστορία, στην οποία έχουν βάλει το… λιθαράκι τους και δύο «θρύλοι» του Ολυμπιακού. Ο λόγος φυσικά για τους Καρεμπέ και Τζιοβάνι που έχουν φορέσει τις φανέλες των δύο τεράστιων συλλόγων, έχοντας μάλιστα αντιμετωπίσει ο ένας τον άλλον.
Έτσι, οι δύο παλαίμαχοι άσοι θυμήθηκαν τον αγώνα που είχαν τεθεί αντιμέτωποι, δημοσιεύοντας τη χαρακτηριστική φωτογραφία, με τον Καρεμπέ να αναφέρει: «Με τον φίλο μου Τζιοβάνι, τότε, πριν πάμε στον Ολυμπιακό».
View this post on Instagram
View this post on Instagram
- Ντέρμπι ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων στη Μελβούρνη ή τη Νέα Υόρκη; Η FIFA απαντάει…
- Αταμάν: «Είναι πολύ σημαντικό να κερδίσουμε και το δεύτερο παιχνίδι»
- Κόρι Τζόσεφ: Ο x factor του game 1 έχει δαχτυλίδι ΝΒΑ
- Ένα παλικάρι από τις… λίμνες του Οντάριο
- Παρί Σεν Ζερμέν – Μπάγερν Μονάχου 5-4: Παίζοντας μπάλα στο Λούβρο… (vid)
- Βαλένθια – Παναθηναϊκός: Πότε είναι το δεύτερο παιχνίδι της σειράς
- Μιλουτίνοφ: «Ο δρόμος είναι μακρύς, να επικεντρωθούμε στο Game 2»
- Βαλένθια – Παναθηναϊκός 67-68: «Έσπασε» την έδρα με «καυτό» Ναν και καταλυτικό Χέιζ-Ντέιβις
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 29.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/benjamin-davies-__U6tHlaapI-unsplash-1-315x220.jpg)















































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442