
Μπάγερν : Οριστικά εκτός μάχης ο Λεβαντόφσκι και στη ρεβάνς με την Παρί
Χωρίς τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι θα αγωνιστεί και στη ρεβάνς με την Παρί Σεν Ζερμέν η Μπάγερν
Η Παρί Σεν Ζερμέν ήταν η μεγάλη νικήτρια στην πρώτη αναμέτρηση των προημιτελικών με την Μπάγερν, καθώς οι Παριζιάνοι επικράτησαν στο Μόναχο με 3-2 και έβαλαν γερές βάσεις για την πρόκριση στα ημιτελικά του Champions League.
Μεγάλος απών των Βαυαρών ήταν φυσικά ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι.
Ο Πολωνός έλειψε πάρα πολύ από την ομάδα του Χάνσι Φλικ, η οποία δημιούργησε 31 φάσεις προς την εστία του Κέιλορ Νάβας.
Αν και η Μπάγερν είχε μερικές ελπίδες να δει τον «Λέβα» στη ρεβάνς, ο ίδιος ο Πολωνός επιβεβαίωσε πως δε θα μπορέσει να προλάβει τη μεγάλη αναμέτρηση του Παρισιού.
«Δεν προλαβαίνω να επιστρέψω την επόμενη εβδομάδα. Είναι πολύ νωρίς. Θα κάνω τα πάντα για να επιστρέψω στα γήπεδα. Δε μου αρέσει να κάθομαι σπίτι, αλλά θα επιστρέψω μόνο όταν νιώσω καλά και ασφαλής» δήλωσε ο Λεβαντόφσκι.
- Ιράκ: Ελεύθερη η αμερικανίδα δημοσιογράφος Σέλι Κίτελσον
- «Bουτια» στο πετρέλαιο μετά το deal ΗΠΑ – Ιράν
- Αρκάς: Η καλημέρα της Τετάρτης
- Γιορτή σήμερα 8 Απριλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Χουρμάδες: Όλα όσα μας προσφέρει η «καραμέλα» της φύσης
- Fuel Pass: Ποια είναι τα λάθη που γίνονται και οδηγούν σε απόρριψη της αίτησης



