
Έρχεται το… ιππικό
Τα άλογα που είδαμε στην παρέλαση δεν ήταν ιδιοκτησίας του Στρατού, αλλά προέρχονταν από διάφορους ιππικούς ομίλους
Φαίνεται πως ενθουσίασαν οι ιππείς στην παρέλαση της 25η Μαρτίου για τα 200 χρόνια της ελληνικής επανάστασης, τόσο που ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος αποφάσισε να επαναφέρει την ένδοξη Ίλη Ιππικού, που είχε διαλυθεί το 1982, με την δικαιολογία πως δεν χρειάζεται άλογα ο στρατός, έχει τα τεθωρακισμένα.
Τα άλογα που είδαμε στην παρέλαση δεν ήταν ιδιοκτησίας του Στρατού, αλλά προέρχονταν από διάφορους ιππικούς ομίλους.
Οι αναβάτες, αυτοί με τις παραδοσιακές στολές και τις σημαίες επίσης προέρχονταν οι περισσότεροι από ιππικούς ομίλους.
Ο στρατηγός Φλώρος έχει σκοπό, σύμφωνα με τον «Βηματοδότη», να αποκτήσει ο Στρατός δικά του άλογα με δικούς τους στρατιωτικούς αναβάτες.
Θα είναι μαυροσκούφηδες, όπως δηλαδή οι στρατιωτικοί των τεθωρακισμένων. Ίσως στην επόμενη παρέλαση της 25ης Μαρτίου να δούμε την νέα δύναμη του Στρατού Ξηράς, τους ιππείς μαυροσκούφηδες.
- Σχεδόν 2.500 παραβάσεις έχουν εντοπίσει οι «έξυπνες» κάμερες – Μόλις το 2% των ενστάσεων έγινε δεκτό
- Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε πότε ξεκινά η διάθεση των εισιτηρίων για τους τελικούς με τον Παναθηναϊκό (pic)
- Γκάνα: Νέο σκληρό πλήγμα στα ΛΟΑΤΚΙ δικαιώματα – Έως τρία χρόνια φυλάκιση για όσους εκφράζουν δημόσια στήριξη
- Oι δύο σκηνοθέτες που έφεραν τον Τζον Τραβόλτα πίσω από την κάμερα
- Πάει η Τουρκία σε πρόωρες εκλογές; – Η αντιπολίτευση το πιστεύει μετά τις διώξεις κατά του CHP
- «Άγγιξε» το δεύτερο γκολ η Άρσεναλ – Ο Μαρκίνιος με μυθικό τάκλιν είπε «όχι» στον Χάβερτς (vid)




