Ραγκούσης με ΠΑΣΟΚ… Ραγκούσης με ΣΥΡΙΖΑ για Παππά
Επίθεση από τους πρώην συντρόφους του
Σφοδρή επίθεση κατά του Γιάννη Ραγκούση, νυν βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, εξαπέλυσαν οι σύντροφοί του από το Κίνημα Αλλαγής.
Θυμίζοντας τα όσα έλεγε και όσα έγραφε ο πρώην υπουργός τον… έστησαν στον τοίχο στη Βουλή με αφορμή τη συζήτηση για τον Νίκο Παππά.
Βασίλης Κεγκέρογλου και Ευαγγελία Λιακούλη του υπενθύμισαν τα όσα έλεγε για το νόμο Παππά και τη σημερινή του στάση.
Ως κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ την περίοδο 2015-2016 ο Γιάννης Ραγκούσης έλεγε ότι αν ψηφιζόταν ο νόμος για τις τηλεοπτικές άδειες θα αναζητούνταν ποινικές ευθύνες.
«Θα έχουν κακό τέλος… με τον αδιαφανή και σκανδαλώδη δρόμο που διάλεξαν για να ιδιοποιηθούν τις τηλεοπτικές άδειες» έλεγε ενώ συνέχιζε να ξιφουλκεί κατά της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας ότι «με αυτόν τον τρόπο η Κυβέρνηση προσκαλεί σε μια αδιαφανή δοσοληψία, σε ένα «δούναι και λαβείν κάτω από το τραπέζι» όσους ενδιαφέρονται… να πληρώσουν για να αποκτήσουν άδεια τηλεοπτικού σταθμού». Σε άλλη ανάρτηση έγραφε «η κυβέρνηση στήνει παράγκα με τις τηλεοπτικές άδειες… θα έχουν κακό τέλος».
Ωστόσο, στην σημερινή διαδικασία και ως βουλευτής πλέον του ΣΥΡΙΖΑ εξέφρασε την θλίψη του για την πρόταση της ΝΔ υποστηρίζοντας ότι δεν υπάρχουν ενοχοποιητικά στοιχεία κατά του κ. Παππά.
Πρόσθεσε ότι η εισήγηση της πλειοψηφίας στηρίζεται σε «κατάπτυστες και γεμάτες αντιφάσεις καταγγελίες του Χρ. Καλογρίτσα» ενώ υποστήριξε ότι ο γνωστός εργολάβος «παντελόνιασε» ποσό 3 εκατ. ευρώ και σήμερα επιχειρεί να το «χρεώσει» στον πρώην υπουργό της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ. Παράλληλα κάλεσε τα μέλη της υπο συγκρότησης προανακριτικής να προχωρήσουν στο άνοιγμα των τραπεζικών λογαριασμών του κ. Καλογρίτσα προκειμένου να διαπιστωθεί η πορεία των χρημάτων.
- Ειρηνικός: Ο Πέτρο δείχνει πού μπορεί να βρίσκονται επιζήσαντες από τα πλήγματα των ΗΠΑ
- Ο νέος δήμαρχος της Νέας Υόρκης Μαμντάνι κατήργησε εκτελεστικά διατάγματα του προκατόχου του
- Γάζα: Πολύ ανήσυχος ο Γκουτέρες για την απόφαση του Ισραήλ να απαγορεύσει την πρόσβαση σε δεκάδες ΜΚΟ
- Χιονοστιβάδες στην Ιταλία στοίχισαν τη ζωή σε τρεις ανθρώπους
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: Κανόνες τέλος. Ζήτω το κέρδος!
- Έντεκα νεκροί στη Βραζιλία σε δυστύχημα μεταξύ φορτηγού και λεωφορείου


