Ισλανδία : Δείτε live την έκρηξη του ηφαιστείου «Fagradalsfjall» και δορυφορικές εικόνες
Πάντως το γεγονός ότι συνέβη ηφαιστειακή έκρηξη στην Ισλανδία, δε συνιστά παράδοξο, καθόσον είναι ένα από τα πιο ηφαιστειογενή νησιά-κράτη του πλανήτη
Η ανακοίνωση που έγινε στις 20 Μαρτίου από την Ισλανδική Μετεωρολογική Υπηρεσία έγραφε «Άρχισε ηφαιστειακή έκρηξη στο Fagradalsfjall», προσθέτοντας ότι για τις αεροπορικές πτήσεις ισχύει «κόκκινος συναγερμός», πάντως από πλευράς σεισμικής δραστηριότητας καταγράφονται «πολύ λίγες» δονήσεις.
Πάντως το γεγονός ότι συνέβη ηφαιστειακή έκρηξη στην Ισλανδία, δε συνιστά παράδοξο, καθόσον είναι ένα από τα πιο ηφαιστειογενή νησιά-κράτη του πλανήτη.
Φώτο

Visible Infrared Imaging Radiometer Suite (VIIRS)
Η λάβα χύθηκε από μια ρωγμή που είχε αρχικά μήκος 500 έως 700 μέτρα (1.600 έως 2.300 πόδια). Δημιούργησε διαδοχικά και στη συνέχεια έσπασε αναχώματα κρύας λάβας που ονομάζονται κώνοι spatter.
Βίντεο
- Το blokecore πάει Μουντιάλ – Πώς η ποδοσφαιρική φανέλα πέρασε από το γήπεδο στις ντουλάπες
- Σπουδαίος Σίνερ: Πήρε τον τίτλο στο Μόντε Κάρλο και επέστρεψε στο Νο.1 (2-0, vid)
- LIVE: Κόμο – Ίντερ
- «Όπως μπήκαμε στην Λιβύη και το Καραμπάχ, μπορούμε να μπούμε στο Ισραήλ», προειδοποιεί ο Ερντογάν
- MVP των προκριματικών και πρώτος σκόρερ ο Στέλιος Αργυρόπουλος
- Σακελλαρίδης: Διανύουμε σκοτεινές ημέρες, το Πάσχα σηματοδοτεί το πέρασμα στο φως





