Ο Αυγενάκης διαβίβασε στον εισαγγελέα την καταγγελία για απόπειρα βιασμού από μέλος της ΕΟΚ
Στον εισαγγελέα έστειλε ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, καταγγελία υπαλλήλου της ΕΟΚ εναντίον υψηλόβαθμου μέλους του ΔΣ της Ομοσπονδίας Μπάσκετ, για απόπειρα βιασμού της
Στον εισαγγελέα έστειλε ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, καταγγελία υπαλλήλου της ΕΟΚ εναντίον υψηλόβαθμου μέλους του ΔΣ της Ομοσπονδίας Μπάσκετ, για απόπειρα βιασμού της.
Υπενθυμίζεται ότι πρόκειται για καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση και απόπειρα βιασμού εις βάρος ανώτατου στελέχους της Ομοσπονδίας Μπάσκετ, η οποία έγινε από επί σειράν ετών υπάλληλο της ΕΟΚ.
Μάλιστα, οι πράξεις που καταγγέλθηκαν φέρονται να έγιναν από το 2014 έως και το 2018.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΚ:
«Στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, για διερεύνηση τυχόν αξιόποινων πράξεων, διαβίβασε ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, καταγγελία υπαλλήλου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης κατά μέλους του προεδρείου του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΟΚ.
Η υπάλληλος καταγγέλλει το υψηλόβαθμο μέλος της διοίκησης της ΕΟΚ για απόπειρα βιασμού της το 2014, σεξουαλική παρενόχληση κατ’ εξακολούθηση, εκδικητικές συμπεριφορές και κατάχρηση εξουσίας προς το πρόσωπό της».
- Πέθανε ο σοφέρ του Ανδρέα Παπανδρέου, Κώστας Μαρκάκης – Η μυθιστορηματική ζωή του
- Η Αθήνα επιδοτεί το ντίζελ – Οι «27» της ΕΕ εξετάζουν τη μείωση του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης
- Η «ανάσταση» του Βαλ Κίλμερ και η επιστροφή στη μεγάλη οθόνη
- ΗΠΑ: Έρευνα FBI σε βάρος του πρώην διευθυντή Αντιτρομοκρατίας – Παραιτήθηκε λέγοντας ότι το Ιράν δεν αποτελούσε απειλή
- Ιράν, Τουρκία, γερμανικές επανορθώσεις στο τραπέζι Γεραπετρίτη και Βάντεφουλ – Τι ειπώθηκε και δεν ανακοινώθηκε
- Ο καφές προστατεύει τον εγκέφαλο από την άνοια






