Χιμένεθ : «Η ομάδα από το κέντρο και μπροστά δεν μπορεί παραπάνω»
Απογοητευμένος ο Μανόλο Χιμένεθ με την ήττα και την εμφάνιση της ΑΕΚ κόντρα στον ΠΑΟΚ.
Στις δηλώσεις του στη NOVA μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ ο Μανόλο Χιμένεθ στάθηκε στα γκολ που δέχθηκε η ΑΕΚ αλλά και στα προβλήματα που βγάζει η ομάδα του σε όλες τις γραμμές.
Όσα είπε ο Χιμένεθ:
Για το ματς και την ήττα στην Τούμπα: «Είναι αυτό που μένει και αυτό που μετράει. Το 3-1 το τελικό σκορ. Στο πρώτο λεπτό γίνεται ένα κόρνερ, στο δεύτερο ένα φάουλ και ένα γκολ. Πάντα είμαστε από πίσω να κυνηγάμε το σκορ. Η ομάδα από το κέντρο και μπροστά δεν μπορεί να κάνει παραπάνω. Μόνοι μας αυτοκτονήσαμε. Όταν ήταν το σκορ 2-1 προσπαθούσαμε να ισοφαρίσουμε. Κάθε φάση είναι και γκολ».
Για τα δυο γρήγορα γκολ που δέχθηκε η ΑΕΚ σε κάθε ημίχρονο: «Είναι… τακτική αυτό!» (γέλια).
Για τη χρησιμοποίηση του Ολιβέιρα αριστερά και τη συνεργασία του με τον Μάνταλο στο γκολ: «Αυτό που ήθελα ήταν να κερδίσουμε το παιχνίδι».
- Το Πανεπιστήμιο Μπράουν επιβεβαίωσε τον θάνατο δύο ατόμων – Οκτώ σε κρίσιμη κατάσταση [βίντεο]
- Γερμανία: Πέντε συλλήψεις για φερόμενη προετοιμασία επίθεσης σε Χριστουγεννιάτικη αγορά
- Συρία: Έκρηξη σε διυλιστήρια πετρελαίου – Επιχειρήσεις των Κούρδων κατά του Ισλαμικού Κράτους [βίντεο]
- Η Συρία καταδικάζει την «τρομοκρατική» επίθεση με θύματα Αμερικανούς στρατιώτες
- ΟΗΕ: Έξι κυανόκρανοι νεκροί σε επίθεση στο Σουδάν
- Άρσεναλ – Γουλβς 2-1: Γλίτωσε την γκέλα και πήγε στο +5


