Μπαρτσελόνα : Προφορική συμφωνία με Αλάμπα
Η Μπαρτσελόνα φαίνεται πως έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τον Ντέιβιντ Αλάμπα, σύμφωνα με ισπανικά ΜΜΕ.
Σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ, Μπαρτσελόνα και Ντέιβιντ Αλάμπα φέρεται πως έχουν φτάσει σε προφορική συμφωνία.
Χρέη προέδρου έχει αναλάβει ο Τζουάν Λαπόρτα στους «μπλαουγκράνα» εδώ και λίγες μέρες και έχει ξεκινήσει ήδη τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας, ενόψει της επόμενης σεζόν.
Την προηγούμενη εβδομάδα συναντήθηκε στη Βαρκελώνη με τους δύο μάνατζερ του Αλάμπα, Πίνι Ζάχαβι και Φαλί Ραμαντάνι και όπως αναφέρει μάλιστα η «Mundo Deportivo», υπήρξε προφορική συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές ώστε ο Αυστριακός αμυντικός να συνεχίσει την καριέρα του στην ισπανική ομάδα.
Επίσης, αναφέρεται ότι οι μάνατζερ του 28χρονου άσου διαβεβαίωσαν στον Λαπόρτα πως δεν υπάρχει κάποια συμφωνία με την Ρεάλ Μαδρίτης, παρόλο που πριν από λίγους μήνες ισπανικά δημοσιεύματα έκαναν λόγο για δεδομένη συμφωνία.
- Διάβρωση στο έδαφος οδήγησε σε απαγόρευση κυκλοφορίας
- Ματίνα Παγώνη: «Οι δύο παράγοντες που δημιούργησαν το πρόβλημα στον Γιώργο Παπαδάκη»
- «ΑΕΚ και ΠΑΟΚ στο… κόλπο για Καμπόκλο – Ποια ομάδα είναι φαβορί για να τον αποκτήσει» (pic)
- Με ελικόπτερο, πάνοπλους αστυνομικούς και φορώντας καφέ φόρμα μεταφέρθηκε στο δικαστήριο ο Μαδούρο
- Δύο νέα έργα αφαλάτωσης σε Δυτική Μάνη και Ερμιονίδα
- Θεσσαλονίκη: Θύμα απάτης 98χρονος – Του άρπαξαν 370 λίρες αξίας 330.000 ευρώ


