Σάββατο 04 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Τζένιφερ Γκέιτς: Η 24χρονη κόρη του μεγιστάνα της τεχνολογίας

Τζένιφερ Γκέιτς: Η 24χρονη κόρη του μεγιστάνα της τεχνολογίας

Η 24χρονη Τζένιφερ Γκέιτς είναι η μεγαλύτερη κόρη του δισεκατομμυριούχου Μπιλ Γκέιτς και είναι ήδη μια καταξιωμένη ιππέας

Η 24χρονη Τζένιφερ Γκέιτς είναι η μεγαλύτερη κόρη του δισεκατομμυριούχου Μπιλ Γκέιτς και της συζύγου του Μελίντα.

Λατρεύει τα ταξίδια, τόσο για διασκέδαση όσο και για αγώνες ιππασίας στην οποία διακρίνεται.

Η Τζένιφερ Γκέιτς που  γεννήθηκε στη Μεντίνα της Ουάσινγκτον έχει και άλλα δύο μικρότερα αδέλφια, τον Ρόρι και τη Φοίβη, πρόσφατα έδωσε συνέντευξη και μεταξύ των άλλων μίλησε για τα παιδικά της χρόνια αλλά και για την ανατροφή που της έδωσαν οι γονείς της.

«Γεννήθηκα μέσα σε μια οικογένεια που μου έχει προσφέρει τεράστια προνόμια» έχει δηλώσει η νεαρή Τζένιφερ, μιλώντας για την οικογένειά της,

«Νομίζω πως η ουσία έγκειται στο να αξιοποιήσω σωστά αυτή την ευκαιρία και να βρω πράγματα που με παθιάζουν προκειμένου να κάνω από την πλευρά μου αυτόν τον κόσμο λίγο καλύτερο» αναφέρει χαρακτηριστικά σύμφωνα με το BusinessInsider.

Η Τζένιφερ και τα αδέλφια της φοίτησαν στο ίδιο σχολείο με τον δισεκατομμυριούχο πατέρα τους – το Λεϊκσάιντ στο Σιάτλ.

Εκείνη μάλιστα το 2018, αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο του Στάνφορντ, με πτυχίο στην ανθρώπινη βιολογία.

Συνεχίζει τις σπουδές της αφού φέτος ολοκλήρωσε το πρώτο έτος της Ιατρικής σχολής Icahn στη Νέα Υόρκη.

Η αμύθητη περιουσία

Το 2011, ο Μπιλ Γκέιτς είχε δηλώσει πως θα πρέπει τα παιδιά του να βρουν μόνα τους τον τρόπο για να συντηρήσουν τον εαυτό τους και για τον λόγο αυτό καθένας τους θα λάβει ένα «μικρό» μόνο μέρος από την αμύθητη περιουσία του.

Το εν λόγω ποσό εκτιμάται πως αγγίζει τα 108,6 δισεκατομμύρια δολάρια.

Η Τζένιφερ μάλιστα αποκαλύπτει πως ο δισεκατομμυριούχος επενδυτής ήταν αρκετά προσεκτικός με την ανατροφή των παιδιών του.

Μπορεί ο Μπιλ Γκέιτς να είναι ο ιδρυτής της Microsoft ωστόσο τα παιδιά του είχαν συγκεκριμένο χρονικό όριο για να χρησιμοποιήσουν ηλεκτρονικές συσκευές μέσα στην ημέρα και δεν τα άφησε να αγοράσουν κινητό μέχρι την ηλικία των 14.

Το μεγάλο της πάθος

Η Τζένιφερ από μικρή λάτρευε την ιππασία, ενώ ίππευσε για πρώτη φορά ίππευσε μόλις στην ηλικία των 6.

Για να στηρίξει το πάθος της, ο πατέρας της ξεκίνησε να αγοράζει ακίνητα στο Γουέλινγκτον της Φλόριντα, μια από τις πιο δημοφιλείς περιοχές όπου συχνάζουν πλούσιοι ιππείς.

Η 24χρονη όλα αυτά τα χρόνια, έχει αγωνιστεί εναντίον της Ιβ Τζομπς – κόρης του Στιβ Τζόμπς, καθώς και άλλων διάσημων.

Προσωπική ζωή

Τον Ιανουάριο του 2020, η Τζένιφερ ανακοίνωσε τον αρραβώνα της με τον διάσημο Αιγύπτιο ιππέα Νέιελ Νάσσαρ.

«Ανυπομονώ να περάσουμε μαζί το υπόλοιπο της ζωής μας να μαθαίνουμε, να γελάμε και να μεγαλώνουμε μαζί», έχει γράψει τότε σε ανάρτησή της Instagram.

Οι δύο τους ήταν συμφοιτητές στο Πανεπιστήμιο του Στάνφορντ.

Το ζευγάρι – και οι δύο αναβάτες της Paris Panthers, ομάδας με ιδρυτή τον Γκέιτς το 2019, αγωνίστηκαν και κατέλαβαν την ένατη θέση στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ιππασίας.

Το εμβόλιο και το «τσιπάκι»

Με ανάρτησή της στο Instagram, η κόρη του Μπιλ Γκέιτς έκανε γνωστό πως έκανε την πρώτη δόση του εμβολίου για τον κοροναϊό.

Η Τζένιφερ Γκέιτς, ανήρτησε στην προσωπικό της λογαριασμό μια φωτογραφία της λίγο μετά τη χορήγηση του εμβολίου, στην οποία ποζάρει περιχαρής κρατώντας μια κάρτα που επαληθεύει ότι εμβολιάστηκε για τον κοροναϊό.

Στη λεζάντα της φωτογραφίας, η κόρη του Μπιλ Γκέιτς αναφέρει πως αισθάνεται ιδιαίτερα προνομιούχα που έκανε το εμβόλιο και αφού ευχαριστεί το ερευνητικό προσωπικό που δούλεψε για την ανάπτυξη των εμβολίων και το νοσηλευτικό για τις προσπάθειες του εν μέσω πανδημίας καλεί όλο τον κόσμο να κάνει το εμβόλιο, ώστε να αναπτυχθεί η απαραίτητη ανοσία και να είναι η κοινωνία πλέον ασφαλής.

Μάλιστα, καταλήγει και με ένα χιουμοριστικό υστερόγραφο: «Δυστυχώς, το εμβόλιο δεν εμφύτευσε τον ιδιοφυή πατέρα μου στον εγκέφαλό μου – μακάρι το mRNA να είχε αυτή τη δύναμη!».

«Ως φοιτήτρια Ιατρικής και επίδοξη γιατρός, είμαι ευγνώμων που θα μου δώσει προστασία και ασφάλεια για την μελλοντική μου πρακτική. Προτρέπω τους πάντες να διαβάσουν περισσότερα και να σκεφτούν σοβαρά την δυνατότητα εμβολιασμού για τους ίδιους και τις οικογένειές τους όταν τους δοθεί η ευκαιρία.

Όσο περισσότεροι εμβολιαστούν, τόσο πιο ασφαλείς θα είναι οι κοινότητές μας για όλους. Το να πω “ευχαριστώ” είναι πολύ λίγο προς τους γιατρούς, τους επιστήμονες, τους ειδικούς δημόσιας υγείας, τους φαρμακοποιούς και τόσους άλλους που έκαναν δυνατό αυτό το κατόρθωμα της σύγχρονης ιατρικής.

Οι υγειονομικοί μας εργάζονται ακατάπαυστα και ακούραστα για να σώσουν όσες περισσότερες ζωές μπορούν και αυτό το εμβόλιο θα αυξήσει τις πιθανότητες να τα καταφέρουν». 

Sports in

Ολυμπιακός: Η «τρελή» πορεία, η πρόκληση και τα ελληνικά νιάτα

Το μέλλον χαμογελά πλατιά και υπόσχεται ακόμη περισσότερα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 04 Μαϊου 2024