ΑΕΚ : Προπονήθηκε ο Σάκχοφ και παίζει κόντρα στον Παναθηναϊκό
Ευχάριστα νέα για τον Μανόλο Χιμένεθ, με τον Γεβγέν Σάκχοφ να βγάζει όλο το πρόγραμμα.
Ενας … πονοκέφαλος λιγότερος για τον Μανόλο Χιμένεθ, με τον Γεβγέν Σάκχοφ να ξεπερνάει το πρόβλημα τραυματισμού του και να προπονείται κανονικά.
Στη σημερινή προπόνηση της ΑΕΚ στα Σπάτα, ο Ουκρανός χαφ έβγαλε όλο το πρόγραμμα και φώναξε παρών για το ντέρμπι της Κυριακής (28/2) με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο.
Ο Σάκχοφ βρίσκεται στα πιτς από τον αγώνα Κυπέλλου με τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη και η επιστροφή του στη δράση, λύνει τα χέρια του κόουτς της Ένωσης.
Από την άλλη, οι Νέλσον Ολιβέιρα, Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, Αντρέ Σιμόες, Μιχάλης Μπακάκης, Άνελ Σαμπανάτζοβιτς, Γιάννης Σαρδέλης και Κώστας Γαλανόπουλος ακολούθησαν ατομικά προγράμματα εκγύμνασης.
Η αυριανή προπόνηση της ομάδας του Μανόλο Χιμένεθ είναι προγραμματισμένη στις 11.00.
- Στα λευκά η Εύβοια – Σε ποια χωριά χιονίζει (φωτογραφίες και βίντεο)
- Δύο αυτοκτονίες μέσα σε λίγες ώρες στην Κρήτη
- Εφορία: Προσυμπληρωμένες φορολογικές δηλώσεις για περισσότερους φορολογούμενους
- Το απόλυτο γιορτινό glam: Kοσμήματα που μεταμορφώνουν κάθε outfit
- Σενάρια από την Ισπανία για τον Τζόουνς-Γκαρσία: Η Ρεάλ Μαδρίτης, ο Ολυμπιακός και το NBA (vids)
- «Τα ελληνικά νοσοκομεία καταρρέουν. Κυριολεκτικά» – Ξανά στον ξένο Τύπο η κατάντια του ΕΣΥ του Γεωργιάδη
