Εναν… Γολγοθά έχει μπροστά του στο δεύτερο μισό του ΝΒΑ ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Οι Μιλγουόκι Μπακς του Greek Freak, σύμφωνα με τον προγραμματισμό του NBA, θα δίνουν σχεδόν ένα παιχνίδι ανά δύο ημέρες, ενώ στο καλεντάρι έχουν 9 back to back αγώνες!

Το δεύτερο μισό του ΝΒΑ ξεκινάει στις 11 Μαρτίου και θα τελειώσει στις 16 Μαΐου, όταν και θα ολοκληρωθεί η regular season. Το πρόγραμμα θα είναι εξοντωτικό για όλες τις ομάδες της λίγκας και ειδικά γι΄αυτές που κυνηγούν ένα καλό πλασάρισμα για τα πλέι οφ, όπως οι Μπακς.

Η ομάδα του Γιάννη Αντετοκούνμπο θα έχει γεμάτο πρόγραμμα και θα παίζει σχεδόν ανά δύο ημέρες. Στο καλεντάρι υπάρχουν επίσης 9 back 2 back παιχνίδια για τα Ελαφιά του Greek Freak, που θα προσπαθήσουν να τερματίσουν όσο ψηλότερα γίνεται στη regular season.

Τη δεδομένη στιγμή, οι Μπακς βρίσκονται στην τρίτη θέση της Ανατολής, έχοντας ρεκόρ 19-13. Στην πρώτη θέση είναι οι 76ers με 21-11 και στη δεύτερη οι Νετς με 21-12.  Αξίζει να σημειώσουμε ότι στην αγωνιστική του δεύτερου γύρου το Μιλγουόκι θα παίξει εντός έδρας με τους Νικς και στο τελευταίο τους παιχνιδι στη regular season θα αντιμετωπίσουν εκτός έδρας το Σικάγο (16/5).