L’Equipe: Αποθεώνει Βαλμπουενά και Εμβιλά
Η L’ Equipe αποθέωσε τους Βαλμπουενά και Εμβιλά, για την απόδοση τους στον θρίαμβο του Ολυμπιακού επί της Αϊντχόφεν.
Μόνο απαρατήρητη δεν πέρασε η εκπληκτική εμφάνιση που πραγματοποίησαν οι Γιοάν Εμβιλά και Ματιέ Βαλμπουενά στον χθεσινή μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού επί της Αϊντχόφεν για τους «32» του Europa League.
Ακόμα και η κορυφαία γαλλική εφημερίδα «L’Equipe» ξεχώρισε τους δύο Γάλλους, τονίζοντας πως η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς αν προκριθεί θα το χρωστάει σε εκείνους.
«Ο Ματιέ Βαλμπουενά με μια εκπληκτική σέντρα σέρβιρε το πρώτο γκολ, που πέτυχε ο Μπουχαλάκης με κεφαλιά, ενώ ο Γιαν Ζεράρ Εμβιλά έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στην ομάδα του με μια ένα φοβερό χτύπημα έξω από την περιοχή», αναφέρει η γαλλική ιστοσελίδα.
Επιπλέον, αναφέρθηκε και στον Ελ Αραμπί, ο οποίος βρήκε δίχτυα κόντρα στους Ολλανδούς και υπήρξε παίκτης της Ligue 1 για λογαριασμό της Καέν.
- Στα «ΝΕΑ» της Πέμπτης: – Δεν είμαι εχθρός – Είμαι ήδη νεκρός
- Γιορτή σήμερα 19 Μαρτίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Υπερθέαμα: Όλα τα γκολ της βραδιάς στο Champions League (vids)
- Συμπληρώθηκε το παζλ: Τα ζευγάρια της προημιτελικής φάσης του Champions League
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 19.03.2026]
- Τότεναμ – Ατλέτικο Μαδρίτης 3-2: Πρόκριση για τους «Ροχιμπλάνκος» και τώρα ισπανικός «εμφύλιος» (vid)



