
Ο… 400άρης Θρύλος της Ευρώπης
Με τα 4 γκολ κόντρα στην Αϊντχόφεν, ο Ολυμπιακός ξεπέρασε τα 400 και έφτασε συνολικά τα 402 τέρματα στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις!
Ο Ολυμπιακός… σκόρπισε στους τέσσερις ανέμους την Αϊντχόφεν, νίκησε 4-2 και έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση στη φάση των «16» του Europa League.
Με αυτά τα 4 γκολ, οι «ερυθρόλευκοι» έφτασαν συνολικά τα 402 τέρματα στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις, ενώ το 2-1 του Γιαν Εμβιλά ήταν ένα ιστορικό (εκτός από καταπληκτικό) γκολ. Καθώς σήμανε τα 400 τέρματα της ομάδας του Πειραιά στην Ευρώπη!
Ιστορικό ματς, ιστορικά γκολ και ιστορική νίκη, για τον Ολυμπιακό που συνεχώς μεγαλώνει στην Ευρώπη.
- Αυτή την Κυριακή με το ΒΗΜΑ: «Τάδε Εφη Ξένου» – 25 χρόνια πολιτικής ιστορίας με μολύβι και χαρτί
- ΗΠΑ: Άγριο έγκλημα στο Μπρούκλιν – Νεκρή 41χρονη τρανς από τον εραστή της
- Ισπανία: Δύο νεκροί και τέσσερις τραυματίες από πυροβολισμούς – Αναζητείται ο δράστης
- Σαν Ντιέγκο: «Θυσίασε τη ζωή του» ο φύλακας του τζαμιού και πατέρας οκτώ παιδιών – Φιλοναζί οι δράστες
- Το B/innovate ανέδειξε τη νέα γενιά καινοτομίας και δημιουργικότητας
- «Spygate»: Γιατί είναι στον «αέρα» ο αγώνας των 300.000.000 – «Φωτιά» στο αγγλικό ποδόσφαιρο!


