Η Ole καλεί τον Μέσι να φύγει από την Μπαρτσελόνα
Η κορυφαία εφημερίδα της Αργεντινής, «Ole», καλεί μέσω της πρώτης της σελίδας τον Λιονέλ Μέσι να φύγει από την Μπαρτσελόνα.
Η Μπαρτσελόνα έζησε έναν εφιάλτη το βράδυ της Τρίτης (16/2) στο Καμπ Νου, γνωρίζοντας βαριά ήττα με 4-1 από την Παρί Σεν Ζερμέν στο πρώτο ματς για τη φάση των «16» του Champions League, με τους Καταλανούς να μοιάζει σχεδόν βέβαιο ότι θα αποχαιρετήσουν τη φετινή διοργάνωση.
Η κορυφαία εφημερίδα της Αργεντινής, «Ole», μέσω της πρώτης σελίδας της αναφέρεται στον Λιονέλ Μέσι και τον καλεί να φύγει από τους «μπλαουγκράνα».
«Φύγε από εκεί παιδί μου» είναι ο τίτλος στο πρωτοσέλιδο της Τετάρτης (17/2). «Αξίζει να μείνει παγιδευμένος εκεί; Ο Εμπαπέ τα… έκανε όλα με την Παρί, πιθανό προορισμό του Λέο».
Δείτε παρακάτω το πρωτοσελίδο:
- Νέες κοινωνικές δομές στη Στερεά Ελλάδα
- Ιωάννινα: Συνελήφθη 36χρονος που έδωσε κοκαΐνη στον ανήλικο γιο του – Στο νοσοκομείο ο 14χρονος
- Σε εορταστικό κλίμα και με ανταλλαγή ευχών για τη νέα χρονιά η κοπή της Βασιλόπιτας στον Δήμο Πειραιά
- Χανιά: Έπεσε η κεραία της ΕΡΤ στην περιοχή της Σούδας – Καταγγελίες για δολιοφθορά
- Ο Νόβακ Τζόκοβιτς ευχήθηκε καλή χρονιά σε… όλες τις γλώσσες ξεκινώντας με ελληνικά (vid)
- Διεγράφησαν πάνω από 308 χιλιάδες φοιτητές από τα πανεπιστήμια – Πανηγυρισμοί από το υπ. Παιδείας
